RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Метро 2033 / Metro 2033 (2010) (Акелла) (R...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Метро 2033 / Metro 2033 (2010) (Акелла) (Rus) [RePack]

 


Рік випуску: - 19 березня 2010
Рік випуску: - 19 березня 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 4A Games
Видавництво: THQ
Видавець в Росії: Акелла
Локалізатор в Росії: Акелла
Тип видання: Repack Ліцензії
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: пристутня

√ Операційна система: Microsoft ® Windows ® XP / Vista ®.
√ Процесор: Pentium ® Core 2 Duo 3,0 ГГц.
√ Оперативна пам'ять: 1 GB (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista).
√ Місце на жорсткому диску: 8 Гб.
√ Звуковий пристрій: сумісний з DirectX.
√ Відеокарта: NVIDIA GeForce серії 8800, ATI Radeon 4670 або краще з 512 Мб відеопам'яті, сумісна з DirectX 9.0c, з підтримкою Shader Model 3.0 *.

Опис: Увесь світ лежить у руїнах. Людство знищено практично повністю. З-за високого рівня радіації напівзруйновані міста стали непридатні для життя. За їх межами, починаються нескінченні випалені пустелі і нетрі мутованих лісів. Ті, що вижили ще пам'ятають про минулу велич людини. Але залишки цивілізації поступово стають лише спогадами, обростають небилицями і перетворюються на легенди.

З дня, коли останній літак відірвався від землі, минуло більше двадцяти років. Поїдені іржею залізні дороги ведуть в нікуди. Радіоєфір порожній, і радисти чують тільки сумне завивання, в мільйонний раз налаштовуючись на частоти, на яких раніше вели мовлення Нью-Йорк, Париж, Токіо і Буенос-Айрес. Минуло всього двадцять років з того, як ЦЕ сталося. Але людина вже поступився панування над Землею нових видів. Створіння покручені радіацією та іншими наслідками події, краще за людей пристосувалися до зміни світу.


[spoiler="Особливості ріпаку:"]
Нічого не вирізано / Відео не перекодовано (100%).
Для установки необхідно 512 Mб ОЗП.
Запуск з ярликом на Раб. Столі.
Ріпак Розбитий на 2хDVD5.
Установка Дод. ПЗ.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти Установки:"]
pic picpicpic
[/spoiler]
[spoiler="Свої скріни"]
picpicpic
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpicpicpicpic picpicpicpicpic picpicpicpic picpicpic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Метро 2033 / Metro 2033 (2010) (Акелла) (Rus) [RePack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Метро 2033 / Metro 2033 (2010) (Акелла) (Rus) [RePack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS