RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Метро 2033 / Metro 2033 (2010/RUS) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Метро 2033 / Metro 2033 (2010/RUS) [L]

 


Рік випуску: 2010 р.
Рік випуску в Росії: 19 березня 2010 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: 4a Games
Видавець: THQ
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: відсутня

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows® Vista
> Процесор: Двоядерний процесор (будь-який Core 2 Duo)
> Оперативна пам'ять: 1 Гб
> Відеокарта: DIRECTX 9 - сумісна відеокарта (Geforce 8800, Geforce Gt220 і вище)
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з Directx® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 8 Гб

Опис:
  У 2013 році світ був зруйнований глобальною катастрофою, що знищила населення Землі і що перетворила її поверхню на отруєну пустку. Жменька тих, що вижили знайшла притулок в глибинах московського метро, а людська цивілізація знов занурилася в Темні століття.

  Зараз на дворі 2033-й рік. Ціле покоління людей народилося і виросло під землею, спостерігаючи, як їх обложені Города-метростанциі б'ються за виживання один з одним і з кошмарними мутантами, що чекають зовні.

  Атмосферний шутер від першої особи, створений по мотивах бестселера Дмитра Глуховського. Гра «Метро 2033», події якої розгортаються в зруйнованій підземці постапокаліптичної Москви, - це гнітюча історія важкого виживання, де доля людства знаходиться у ваших руках.

  Ви - Артем, звичайний москвич, народжений ще до світового апокаліпсису, але що виріс під землею. Ніколи до цього він не покидав меж своїй, рідній йому станції Метро, що вже стала, але доля вирішила по-своєму. Тепер він вимушений виконати місію всього свого життя: пробратися в центр московського Метрополітену і попередити залишки людського суспільства про прийдешню небезпеку, або померти в дорозі і приректи що вижили на вірну загибель.

[spoiler="Особливості гри"]  
# Метро 2033 - це захоплюючий дух атмосферний шутер від першої особи, загорнутий в оболонку ультрасучасної графіки. Відчуйте себе в зруйнованій ядерній постапокаліптичній Москві!
# Станьте свідком щоденного жаху, який випробовує суспільство, що живе під землею в постійному страху.
# Наберіться хоробрості і станьте дослідниками мережі підземних тунелів, що розкинула по всьому місту. Там в темноті саме ви є здобиччю мутантів, а не навпаки. Станьте мисливцем або жертвою.
# Досліджуйте спустошене радіацією місто. Від зараженого світу і істот, що мутують, чекаючих вас зовні, врятують лише протигаз і вірна рушниця.
# Приведіть свою психіку в порядок і приготуйтеся зустрітися зі всіма жахами ядерного для поста миру всесвіту «Метро 2033».[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
Размер изображения: 1920 x 1200Размер изображения: 1920 x 1200
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Метро 2033 / Metro 2033 (2010/RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Метро 2033 / Metro 2033 (2010/RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

allgamenews

10.03.13 22:38
торрент качається з "Тапка" тому до початку закачки клієнт буде довго думати!!!

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS