RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Mini Ninjas [2009/ENG] [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Mini Ninjas [2009/ENG] [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person / For Kids
Розробник: IO Interactive
Видавець: Eidos Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Таблетка: присутня
Мова інтерфейсу: англійський

Опис:
Мистецтво ніндзя увійшло до легенд і переказів. Вони можуть безшумно ковзати в ночі, підійматися на прямовисні стіни і поодинці перемагати десятки ворогів. Для них не існує нездійсненних доручень. І це дійсно так - якщо мова йде про визнаних майстрах бойових мистецтв. А що буде, якщо порятунок миру покласти на плечі талановитої, але украй непосидючої дітвори, що тільки почала освоювати прийоми справжніх бійців? За допомогою чорного чаклунства підступний Самурай перетворив беззахисних лісових зверят в лютих воїнів і вирішив завоювати весь світ. Незабаром у старійшин не залишилося вибору, окрім як кинути в бій останню надію країни - маленьких ніндзя. Тепер шибеникам загрожують справді уселенські неприємності!Отважный Хиро і його друзі використовують в бою чарівництво, бойові прийоми і зброю, але іноді куди простіше слизнути в тінь і обережно прокрастися мимо пильної варти. Відчайдушні хлоп'ята подолають перешкоди, зруйнують чари чаклуна і навіть кинуть виклик самому Самураєві! Стильна графіка, розроблена з урахуванням вимог кращих ігрових консолей, і неймовірні по красі локації перетворюють мандри маленьких ніндзя в справді незабутнє видовище.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows Xp/vista
- Процесор: процесор 3 Ггц Intel Pentium 4
- Оперативна пам'ять: 512 Мб (1 Гб для Vista)
- Відеокарта: ATI Radeon x1300 або вище; Nvidia Geforce 6600 або вище (512mb)
- Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з Directx® 9.0с
- Вільне місце на жорсткому диску: 5 Гб

[spoiler="Особливості гри"]
* Вибери свого героя з шести варіантів, кожен з яких володіє своїми унікальними здібностями і можливостями
* Вивчайте рухи і зброю ніндзя, а також магічні заклинання, які допоможу в бою
* Гуманні битви - убитий ворог перетворюється на тварину, з якої спочатку був трансформований в злого самурая
* Прекрасна арт-візуалізация, яскраві фарби і чіткі контури створені спеціально для спрощення дитячого сприйняття[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Mini Ninjas [2009/ENG] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Mini Ninjas [2009/ENG] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS