RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Mount and Blade MOD: Lords and Realms [RUS...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Mount and Blade MOD: Lords and Realms [RUS|RePack] R.G cdman

 
http://megatorrents.kz/forum/photos/09110221522369321_f0_0.jpg

Рік випуску: 2009
Жанр: Action / RPG / 3d / 1st Person / 3rd Person/ Add-on
Розробник: Nick Altman
Видавець: MNB Community
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
NoCD: Не потрібний

Системні вимоги :
  1.  Операційна система: Microsoft® Windows® XP / Vista
  2.  Процесор: Pentium 4 1.5 Ггц
  3.  Оперативна пам'ять: 512 Мб;
  4.  Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
  5.  вільного місця на жорсткому диску: 1 GB
  6.  Відеокарта: DIRECTX 9-сумісна 3d відеокарта з 128 Мб відеопам'яті

Опис:
    Lords and Realms належать тій плеяді модів, які прагнуть не змінити гру, просто ради зміни або ребаланса, а поліпшити її. В даному випадку автором (Нік Альтман з сотовариші) виконана справді титанічна робота. Поліпшенню піддалися інтерфейс, що взагалі-то рідкість, а в других - графіка. Lords and Realms призначений для досвідчених гравців, вже добре знайомих з схемою і принципами гри. Тому баланс злегка змінений у бік більшої складнощів, але - не настільки, щоб міняти правила гри. Наприклад, села обзавелися власною сільською міліцією - з ними почало важче справитися. Польові битви теж пожорсткішали, у ворога є гвардійські юніти, багато піших панцерників. Але і у вас - вибір військ різноманітніший. Ще стали небезпечнішими за засідку грабіжників, що підстерігають вас в нічний час в містах і поселеннях. Іноді вони атакують двоє, а то і по троє, і деякі непогано озброєні і носять міцні лати. Але це все ж таки не повний ребаланс, а лише вельми помірна зміна налаштувань гри. У останньому - це все та ж стара добра Mount & Blade, але яскравіше, красивіше, і з новими можливостями, і трохи складніше. 

[spoiler="Особливості реліза"]
Нічого не вирізанo
Оригінал не потрібний
Запуск мода з ярлика на десктопі
Автоустановка Redistributables: VC 2005 Runtimes, DIRECTX
Час установки - 1 хвилина 
[/spoiler]


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Mount and Blade MOD: Lords and Realms [RUS|RePack] R.G cdman або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Mount and Blade MOD: Lords and Realms [RUS|RePack] R.G cdman, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS