RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Napoleon: Total War (2010/RUS/ENG/MULTI8)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Napoleon: Total War (2010/RUS/ENG/MULTI8)

 
http://f-rl.com/PictureProgram4/napoleon_totalwar.jpg

Рік випуску: 2010
Жанри: Add-on (Standalone) / Strategy (Real-time / Turn-based) / 3D
Розробник: The Creative Assembly
Видавець: SEGA
Локалізатор в Росії: Софтклаб
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: (RUS) (ENG)(GER)(ITA)(CZE)(FRE)(POL)(SPA)
Мова озвучення:  (RUS) (ENG)(GER)(ITA)(CZE)(FRE)(POL)(SPA)
Таблетка: Відсутня
Платформа: РС

Мінімальні системні вимоги:
• Операційна система Windows Vista/XP/Windows 7;
• Процесор двох'ядерний Intel з тактовою частотою 2 ГГц/одноядерный Intel або AMD (з SSE2) з
тактовою частотою 2,6 Ггц;
• 2 Гб (XP) /3 Гб (Vista/Windows 7) оперативній пам'яті;
• 38 Гб вільного місця на жорсткому диску;
• Відеокарта з 256 Мб відеопам'яті, сумісна з DIRECTX 9.0c, з підтримкою шейдерів версії 2b;
• Звукова карта;
• Клавіатура, мишка.

Рекомендовані системні вимоги:
• Операційна система Windows Vista/XP/Windows 7;
• Процесор двох'ядерний Intel з тактовою частотою 2 Ггц або выше/аналогичный AMD;
• 2 Гб (XP) /3 Гб (Vista/Windows 7) оперативній пам'яті;
• 38 Гб вільного місця на жорсткому диску;
• Відеокарта з 512 Мб відеопам'яті, сумісна з DIRECTX 9.0c, з підтримкою шейдерів версії 2b;



Napoleon: Total War об'єднує в собі всі кращі риси знаменитих історичних стратегій культової серії Total War. Ви зможете взяти участь в найважливіших походах Наполеона Бонапарта, які ознаменували ключові етапи його правління, — від тріумфального сходження на трон до безславного падіння. Вам вирішувати, яку роль виконати: виступити від імені легендарного французького полководця або ж очолити одну з армій, що протистоять йому. У трьох кампаніях представлені основні Наполеонівські війни: від звитяжних операцій в Італії і Єгипті, завдяки яким генерал-корсіканець зробив запаморочливий зліт і став імператором, до фіаско російської кампанії 1812 року і поразки в битві при Ватерлоо — останній маштабній битві Бонапарта, що ознаменувала кінець цілої епохи в історії Європи.


Битви по всьому світу. Три стратегічні карти — три епізоди з життя Наполеона Бонапарта, що складаються в єдину історію великого воєначальника. Дія першої кампанії розгортається в північній Італії і Австрії; другою — на півночі Африки і на Ближньому сході; третьою — на території Європи.
Достовірна стратегія і тактика. Більше трьохсот різних загонів, доступних для управління, відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і здібностями.
Реалістичні морські баталії. Нова система пошкоджень і ремонту кораблів дозволяє латати пробоїни на судні прямо під час битви.
Ще грандіозніше! Napoleon: Total War — це повна реалізація можливостей графічного движка Warscape, на якому створена попередня гра серії, — Empire: Total War. Нова фізика, покращувані графічні ефекти і постобробка квітів і світлотіней роблять зображення ще якіснішим, а оптимізація движка дозволяє запускати гру на менш могутніх комп'ютерах.

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Napoleon: Total War (2010/RUS/ENG/MULTI8) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Napoleon: Total War (2010/RUS/ENG/MULTI8), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS