RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Назад в майбутнє / Back to the Future (200...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Назад в майбутнє / Back to the Future (2006) DVDRip

 


Оригінальна назва: Back to the Future
Назва: Цікаве про фільм: Назад в майбутнє
Рік виходу: 1985 (2006)
Жанр: Бойовик, Пригоди, Комедія, Сімейний, Фантастика
Режисер: Роберт Земекіс
У ролях: Майкл Дж. Фокс, Крістофер Ллойд, Ліа Томпсон, Кріспін Гловер, Томас Ф. Вілсон, Клодія Уеллс, Марк МакКлюр, Уенді Джо Спербер, Джордж ДіЧенцо, Френсіс Лі Маккейн
Тривалість: 00:06:43
Субтитри: Російські

Про фільм: Подорожі у часі - одна з ключових тем світової фантастики. Напевно, бажання змінити щось вже відбулася присутня в самій людській природі. Хто не мріяв «пере-ігать» власні помилки, невдачі, проколи? .. Але що спричинять подібні зміни, яким стане наше «рідне» сьогодення, якщо трохи виправити минуле? Цим питанням задалися творці фільму «Назад в майбутнє», що вийшов на екрани в 1985 році. Фільм швидко став культовим серед любителів фантастики, - і все ж, думається нам, творці не відмовилися б і самі повернутися в минуле, щоб виправити допущені ними ляпи. З іншого боку, не було б цих помилок, «Назад в майбутнє» не потрапив би під наше пильне око в рубриці Євгена Колпакова «Кіноляпи і цікаве».

[spoiler="Скріншоти"]
Интересное о фильме: Назад в будущее / Back to the Future (2006) DVDRip
Интересное о фильме: Назад в будущее / Back to the Future (2006) DVDRip
Интересное о фильме: Назад в будущее / Back to the Future (2006) DVDRip
Интересное о фильме: Назад в будущее / Back to the Future (2006) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Назад в майбутнє / Back to the Future (2006) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Назад в майбутнє / Back to the Future (2006) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS