RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» NBA 2K10 [2009/ENG] [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


NBA 2K10 [2009/ENG] [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Basketball) / 3d
Розробник: Visual Concepts
Видавництво: 2k Sports
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: присутня

Системні вимоги :

> Операційна система: Windows® XP Sp3 / Windows Vista Sp2/7
> Процесор: Core2 Duo 3 Ghz або вище
> Оперативна пам'ять: 2 Гб
> Місце на жорсткому диску: 10.5 GB
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: 512 MB Geforce 7900 GT з підтримкою Shader Model 3.0 і DIRECTX 10 

Опис: Новий сезон - нові звершення! Якщо кращою музикою для вас є ритмічний стукіт м'яча по баскетбольному майданчику, якщо побачивши баскетбольного кільця ви інстинктивно починаєте прикидати, звідки краще зробити кидок, якщо ви дихаєте і живете баскетболом, то пропускати NBA 2K10 просто злочинно! Ну а якщо ви не знайомі з цим красивим і захоплюючим видом спорту, але хочете познайомитися, то NBA 2K10 легко допоможе вам в цьому.
У новому сезоні серія продовжує курс на реалізм. Гравці поводяться на майданчику максимально природно, а їх рухи плавні і граціозні, як в житті. Поклонники баскетболу без зусиль дізнаються своїх кумирів і зможуть взяти участь в найвідповідальніших матчах. Отримаєте в них перемогу, і сонце слави засяє над вами!

[spoiler="Особливості гри"]
• За допомогою досвідченого віртуального наставника ви зможете виростити з новачка справжнього профі. Для цього вам належить серйозно тренуватися, пройти безліч випробувань і перемогти в найскладніших відбіркових етапах.
• Понад 300 різних варіантів зміни зовнішнього вигляду вашого віртуального баскетболіста. Зокрема унікальна анімація кидків і дріблінга. Кожен гравець матиме власний унікальний стиль гри.
• В ході підготовки до участі в чемпіонатах NBA, вам належить освоїти безліч професійних навиків - від триочкових кидків по кільцю до гри в обороні.
• В ході кожної зустрічі ви набиратимете очки, які можна використовувати для підвищення тих або інших показників вашого віртуального баскетболіста. В кінці кожної зустрічі буде виданий повний аналіз гри - всі ваші промахи і досягнення. Статистика допоможе зробити відповідні виводи і поліпшити показники.
• Кожного віртуального баскетболіста, створеного в NBA 2K10: Draft Combine згодом можна перенести в NBA 2K10. При цьому на уніформі такого гравця буде відповідна відмітка про завершення NBA Draft Combine.
• Онлайнова статистична система дозволить вам побачити свій прогрес і оцінити сили, порівнявши їх з досягненнями інших гравців.
• Чим краще ви граєте, тим більше бонусів і додаткових можливостей отримуватимете. Згодом ці бонуси можна перенести в NBA 2K10.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру NBA 2K10 [2009/ENG] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу NBA 2K10 [2009/ENG] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS