RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» NBA 2K10 (RUS) [RePack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


NBA 2K10 (RUS) [RePack]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Basketball) / 3d
Розробник: 2k SPORTS
Видавництво: Visual Concepts
Видавництво в Росії: 1C
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський (порт з Xbox360)
Мова озвучення: Англійський
Таблетка: Ушита

Системні вимоги

>Операційна система: Microsoft® Windows® Xp/vista
>Процессор: Core2 Duo 3 Ghz або вище
>Оперативная пам'ять: 2 ГБ
>HDD: 7 ГБ
>Відеокарта: Geforce 8600gts або Radeon Hd2600xt
>Звуковое пристрій, сумісний з Directx® 9.0с
>DirectX® 9.0с


Опис:
Новий сезон — нові звершення! Якщо кращою музикою для вас є ритмічний стук м'яча по баскетбольному майданчику, якщо побачивши баскетбольного кільця ви інстинктивно починаєте прикидати, звідки краще зробити кидок, якщо ви дихаєте і живете баскетболом, то пропускати NBA 2K10 просто злочинно! Ну а якщо ви не знайомі з цим красивим і захоплюючим видом спорту, але хочете познайомитися, то NBA 2K10 легко допоможе вам в цьому.

[spoiler="Особливості гри"]
• За допомогою дослідного віртуального наставника ви зможете виростити з новачка справжнього профі. Для цього вам належить серйозно тренуватися, пройти безліч випробувань і перемогти в найскладніших відбіркових етапах.
• Понад 300 різних варіантів зміни зовнішнього вигляду вашого віртуального баскетболіста. У тому числі унікальна анімація кидків і дріблінга. Кожен гравець матиме власний унікальний стиль гри.
• В ході підготовки до участі в чемпіонатах NBA вам належить освоїти безліч професійних навичок — від триочкових кидків по кільцю до гри в обороні.
• В ході кожної зустрічі ви набиратимете очки, які можна використовувати для підвищення тих або інших показників вашого віртуального баскетболіста. В кінці кожної зустрічі буде виданий повний аналіз гри — всі ваші промахи і досягнення.
[/spoiler]


[spoiler="Особливості Ріпака"]
Нічого не вирізано/перекодовано
[/spoiler]


[spoiler="Скріншти перекладу"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру NBA 2K10 (RUS) [RePack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу NBA 2K10 (RUS) [RePack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

allgamenews

10.09.18 17:19
Слідкуйте за цензурою! X
  Цитата  

koly

10.09.18 14:29
АХІРЄННА ІГРА :)

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS