RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Не брати живим / Green Zone (2010) [DVDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Не брати живим / Green Zone (2010) [DVDRip]

 


Інформація про фільм

Назва: Не брати живим
Оригінальна назва: Green Zone
Рік виходу: 2010
Жанр: бойовик, трилер
Режисcер: Пол Гринграсс
У ролях: Ігал Наор, Саид Фарадж, Мэтт Дэймон, Никойе Бэнкс, Джері Делла Салла, Шон Хьюз, Майкл Двайер, Едуард Х. Р. Глюк

Про фільм:
У "Зеленій зоні" окупованого Іраку - території, що знаходиться під контролем армії Сполучених Штатів, - агенти ЦРУ марно шукають сліди зброї масового ураження. Необ'єктивність розслідування стає очевидною офіцерові Рію Міллеру, що спробувало надати розголосу отримані результати. Але як далеко можуть зайти генерали, що вирішили щоб то не було навести лад в нестабільному регіоні?

[spoiler="Скріншоти"]
Не брати живим / Green Zone (2010) DVDRip
Не брати живим / Green Zone (2010) DVDRip
Не брати живим / Green Zone (2010) DVDRip
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Не брати живим / Green Zone (2010) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Не брати живим / Green Zone (2010) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS