RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Но-до / No-do (Elio Quiroga) [2009, Жахи, ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Но-до / No-do (Elio Quiroga) [2009, Жахи, Детектив, Dvdrip]

 


Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий), субтитри: відсутні
Формат: Dvdrip, AVI, XVID, Mp3
Країна: Іспанія, Eqlipse Producciones Cinematograficas S.l.
Режисер: Elio Quiroga
Жанр: Жахи, Детектив
Тривалість: 1:34:07
Рік випуску: 2009
У ролях: Ана Торрент, Франсисько Бойра, Гектор Колом, Росио Муньос, Францисько Казарес, Антоніо Барберо, Андреа Брекемонте
Розмір: 700МБ
Опис: Франческа - педіатр, що присвятила все своє життя дітям, виходить заміж за свого колегу Педро. Після народження дитини Франчесці не вдалося уникнути родовий для поста депресиі. За порадою друга і психолога Жана, сім'я переїздить в новий будинок далеко від міста.Але нав'язлива ідея щодо дитини охоплює Франческу. Не дивлячись на спроби Педро і Жана допомогти їй, вона близька до безумства... Приховані числа і примарні тіні мучать її. Будинок, в якому вони поселилися, схоже приховує жахливу таємницю. Підвал і горище замкнуті, але саме вони і є причиною кошмару, поволі Францеську, що зводить, з розуму.

Рейтинг на IMDB:
5.5/10 88 votes
Відео: XVID 640x288 25.00fps 901kbps
Аудіо: MPEG Audio Layer 3 48000hz stereo 128kbps
Трейлери: http://www.kinopoisk.ru/level/16/film/268745/trailer/34611/ 

[spoiler="Скріншоти"]





[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Но-до / No-do (Elio Quiroga) [2009, Жахи, Детектив, Dvdrip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Но-до / No-do (Elio Quiroga) [2009, Жахи, Детектив, Dvdrip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS