RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Новый хит (2011/RUS) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Новый хит (2011/RUS) [L]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Adventure
Розробник: Pendulo Studios
Видавець: Focus Home Interactive
Видавець в Росії: 1С-SoftClub
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Присутня (тека TRiViUM на образі)

Опис: Захоплюючий гумористичний квест від авторів знаменитої пригодницької саги Runaway, що підкорила серця мільйонів гравців зі всього світу. З кінокомпанією MKO Production співробітничають кращі монстри всіх часів і народів, здатні налякати кого завгодно. Але одного прекрасного дня було вирішено, що зірки «ужастіков» повинні перекваліфіковуватися, - тепер вони виступатимуть в головних ролях в музичних комедіях і розважальних сімейних кінофільмах. Хто б сумнівався, що «страшили» виявили крайній ступінь незадоволеності із цього приводу і підняли справжній бунт!
«Новий хіт», створений в кращих традиціях серії Runaway, розповість про пригоди парочки харизматичних героїв, які несподівано для себе виявилися залученими в абсолютно неймовірну історію.
Захоплюючий сюжет, багатий забавними епізодами і інтригами, оригінальні головоломки, неповторний гумор, безліч відсилань до популярних кінофільмів і телешоу, прекрасного графічного виконання з використанням сучасних технологій. Без сумніву, «Новий хіт» - одна з найкрасивіших і веселіших пригодницьких ігор, прекрасний подарунок для дійсних цінителів жанру.

Системні вимоги:
Операційна система Microsoft Windows 7/vista (Sp1)/ XP (Sp2);
Процесор Intel /amd з тактовою частотою 2,0 Ггц;
1 Гб оперативної пам'яті / 2 Гб (для Vista/7) / 3 Гб (для 64-розрядної системи);
Відеокарта з 256 Мб відеопам'яті, сумісна з DIRECTX 9.0c*;
8 Гб вільного місця на жорсткому диску;
Звукова карта 16 битий, сумісна з DIRECTX;
DIRECTX 9.0c;
Пристрій для читання DVD;
Клавіатура і миша.
*Підтримувані відеокарти: ATI Radeon X800/nvidia Geforce 6800/intel GMA 3000 або краще (SIS і Via/s3g не підтримуються).

[spoiler="Особливості гри:"]
- Унікальний графічний стиль, прекрасне озвучення і музичний супровід - гра здатна скласти конкуренцію кращим анімаційним фільмам.
- Колоритні персонажі, в числі яких всесвітньо відомі монстри і герої фантастичних кіноблокбастерів.
- Безліч комічних ситуацій, забавних загадок і головоломок, що вимагають нетривіального підходу.
[/spoiler]
[spoiler="Встановлення:"]
1. Змонтувати образ.
2. Встановити гру.
3. Скопіювати файли з теки TRiViUM в теку з встановленою грою.
4. Грати.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Новый хит (2011/RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Новый хит (2011/RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS