RSS
 

FreeRelease » Файли » Вестерн» Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDR...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDRip

 



Інформація про фільм
Назва: Обхід Міка
Оригінальна назва: Meek's Cutoff
Країна: США
Жанр: вестерн
Рік випуску: 2010
Тривалість: 1:38:18

Озвучка: Любительський (одноголосий закадровий)
Режисер: Келлі Рейхардт
У ролях: Мішель Уїльямс, Брюс Грінвуд, Вілл Петтон, Зої Казан, Пол Дано, Ширлі Хендерсон, Ніл Хафф, Томмі Нельсон та ін.

Опис:
Суворий, загадковий і чудово вивірений фільм Келлі Рейхардта про піонерів-першопрохідників західної Америки дає відчуття, що він був знятий в минулому столітті, і є сучасником ранніх робіт Маліка або Антоніоні. Події відбуваються в середині 19-го століття і розповідають про трьох сім'ях першопрохідців, бредуть уздовж пустельного Орегонського шляху. Відокремилися від основного потоку таких же переселенців, повіривши в обіцянку найнятого ними провідника, який пообіцяв їм більш короткий шлях, вони безнадійно заблукали в абсолютно незвіданих місцях, де загрозою для життя може бути і смерть від спраги, і напад диких племен індіанців, споконвіку населяють ці далекі від цивілізації території. Одними з головних героїв цього фільму можна сміливо назвати навколишній пейзаж і невблаганно пекуче сонце, коли зовсім не потрібно слів, щоб зрозуміти що доводиться переживати іншим героям цієї картини.

Якість: DVDRip
Відео: 640x480, 25 fps, ~ 1396 kbps
Аудіо: 44 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 192.00 kbps
Аудіо: 44 kHz, АС3, 6 ch, ~ 448.00 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDRip
Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDRip

Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDRip

Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Обхід Міка / Meek's Cutoff (2010) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS