RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (865) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Щасливчик Люк повертається у своє рідне місто Дейзі Таун, де в той час господарюють лиходії Пат Покер і Біллі Зі Кі. Там він зустріне свою любов, співачку з місцевої таверни на ім'я Белль, а також зіткнеться зі своїми давніми ворогами Келеміті Джейн і Джессі Джеймсом.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (730) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
Суворий, загадковий і чудово вивірений фільм Келлі Рейхардта про піонерів-першопрохідників західної Америки дає відчуття, що він був знятий в минулому столітті, і є сучасником ранніх робіт Маліка або Антоніоні.

Ср
29
черв.

2011 р.

Переглядів: (827) | Коментарі: (0) | 11.06.29
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: Tombstone
Назва: Тумстоун: Легенда дикого заходу
Рік виходу: 1993
Країна: США
Жанр: Вестерн
Режисер: Джордж П. Косматос / George P. Cosmatos
У ролях: Курт Рассел / Kurt Russell /, Вел Кілмер / Val Kilmer /, Сем Елліотт / Sam Elliott /, Білл Пекстон / Bill Paxton /, Пауерс Бут / Powers Boothe /, Майкл Бьен / Michael Biehn /, Чарлтон Хестон / Charlton Heston /, Джейсон Прістлі / Jason Priestley /, Стівен Ленг / Stephen Lang /, Дана Ділейні / Dana Delany /, Джоанна Пакула / Joanna Pacula /, Майкл Рукер / Michael Rooker /, Біллі Боб Торнтон / Billy Bob Thornton / ...
Тривалість: 2:09:37
Переклад: Російський професійний переклад (П. Гланц, І. Корольова) + Оригінальна доріжка
Субтитри: Російські, Англійські

Про фільм: 1871 рік. У США закінчилася громадянська війна. Фермери, грабіжники, золотошукачі, убивці, злодії - всі відправилися на пошуки станів. Нам розкажуть легенду про Шерифі Ербі, який відмовився від своєї роботи, щоб почати нормальне життя зі своєю родиною. Його друг Док Холлідей, південець і гравець, теж вирішив зажити нормальним життям.

Пн
14
вер.

2009 р.

Переглядів: (946) | Коментарі: (0) | 09.09.14
Автор: VeNoM



Розмір: 1.37 гб
Опис: Нейт - найманець що шукає гроші щоб виплатити борг. Він дізнається що є злочинець за упіймання якого обьявлена нагорода, і її досить щоб уникнути вбивства Нейтона за борги. Нейт повинен за всяку ціну дістати злочинця з в'язниці і врятувати йому життя.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com