RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Одного разу в Одесі [01-02 з 12] (2011) S...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Одного разу в Одесі [01-02 з 12] (2011) SATrip

 

Оригінальна назва: Одного разу в Одесі
Рік випуску: 2011
Жанр: Драма, мелодрама
Випущено: Росія, Україна, Star Media
Режисер: Сергій Гінзбург
У ролях: Євген Ткачук, Олена Шамова, Валентин Гафт, Римма Маркова, Всеволод Шиловський, Володимир Долинський, Олексій Філімонов, Вадим Норштейн, Ілля Ликов, Ігор Арташонов, Артем Ткаченко, Олександр Лазарєв (молодший), Ігор Савочкин та ін.

ПРО фільм: Ведмедик Японець (Мойша Вінницький, прототип Бені Крику з "Одеських оповідань" Бабеля) - не просто звичайний нальотчик з одеським колоритом. Стати королем злодіїв, тримати в страху все місто, і одночасно бути народним улюбленцем міг тільки неординарна людина. Його популярність колосальна - в ньому бачать "Робін Гуда", який дбає за народ, він стверджує свій "кодекс нальотчика" - бідняків не грабувати, не чіпати лікарів, юристів, артистів. Його нальоти стають все більш артистичними та дотепними, це маленькі спектаклі. Міша обачливий, раціональний, але у нього широка душа: він закочує бенкети для всієї Молдаванки забезпечує грішми безробітних вантажників, допомагає грошима і продуктами молодятам, сиротам, бездомним і навіть сім'ям жертв бандитських нальотів. Він пробув Королем всього три роки - з 1917 по 1919-ї. Це були три найяскравіші року з життя Япончика, переповнені подіями, на які в інших не вистачило б цілої життя...
Параметри: IPTVRip
Відео: XviD, ~ 1501 Кбіт/с, 720х400
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Тривалість: 2 x ~ 00:50:00
Мова: Російська

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Одного разу в Одесі [01-02 з 12] (2011) SATrip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Одного разу в Одесі [01-02 з 12] (2011) SATrip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS