RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Одноклассники / Grown Ups (2010)[DVDrip][L...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Одноклассники / Grown Ups (2010)[DVDrip][L]

 


Рік випуску: 2010
Країна: США
Жанр: Комедія
Тривалість: 2:22:08
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Тип релізу: Ліцензія
Режисер: Денніс Дуган
Продюсер: Янсі Деррінджер Бенкс, Беррі Бернарді, Аллен Коверт
Сценарій: Адам Сендлер, Фред Вульф
Бюджет: $80 млн
Прем'єра в світі: 24 червня 2010

У ролях: Адам Сендлер, Кевін Джеймс, Кріс Рок, Девід Спейд, Роб Шнайдер, Сальма Хайєк, Марія Белло, Майя Рудольф, Джойс Ван, Петті Ебоні, Джо-Енн

Опис:
Через тридцять років після випуску зі школи, п'ять хороших друзів знову збираються разом на уїк-енд з нагоди Дня Незалежності.


Якість: DVDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 720x384 (1.88:1), 25 fps, XviD build 50 ~ 1541 kbps avg, 0.22 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 448 kbps


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Одноклассники / Grown Ups (2010)[DVDrip][L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Одноклассники / Grown Ups (2010)[DVDrip][L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS