RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Operation Flashpoint: Red River (2011/ENG/...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Operation Flashpoint: Red River (2011/ENG/MULTI5)

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Codemasters Studios
Видавець: Codemasters
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська (ENG), німецька (GER), Іспанська (SPA), Французький (FRE), Італійський (ITA)
Пігулка: ТУТ

Опис: Афганістан і Китай стоять на порозі війни. Долини, гори і поселення Таджикистану, територія якого розділяє ворогуючі держави, ось-ось стануть передовій, де зійдуться в кривавому бою солдати Народної армії звільнення, бійці місцевих сил опору і морські піхотинці армії Сполучених Штатів. Ваш загін морських піхотинців здатний переломити ситуацію. Яким чином - вирішувати вам.

Особливості гри:
• Відчуйте себе справжнім морським піхотинцем і випробуйте свої сили в динамічній сюжетної кампанії, що складається з трьох частин.
• Пройдіть кампанію пліч-о-пліч з трьома товаришами в режимі сумісної гри по мережі - вступати в бій і залишати поле битви можна в будь-який момент, - або самостійно у складі групи вогневої підтримки.
• Виберіть спеціалізацію до душі - гранатометник (Grenadier), розвідник (Scout), піхотинець (Rifleman), кулеметник (Automatic Rifleman). У бою враховуйте сильні і слабкі сторони кожного класу.
• Заробляйте досвід і використовуйте його для поліпшення зброї, екіпіровки і здібностей.
• Якщо доведеться туго, вас підтримають масованим вогнем з землі за допомогою мінометів, гаубиць і бомб, оснащених комплектом JDAM, з повітря - вертольотів AH-1Z і штурмовиків A-10.

Системні вимоги:
ОС: Windows XP/Vista/7
Процесор: AMD Athlon 64 X2, Core 2 duo 2.4 Ghz
Пам'ять: 1GB RAM (2GB для Vista / 7)
Відео: ATI Radeon X1800, NVIDIA GeForce 7800
HDD: 6GB вільного простору
Підключення до мережі інтернет для активації

Установка:
1. Змонтувати образ за допомогою Daemon Tools;
2. Встановити гру використовуючи CD-KEY: 11111-11111-11111-11111-11111;
3. Завантажити кряк
4. Грати!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Operation Flashpoint: Red River (2011/ENG/MULTI5) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Operation Flashpoint: Red River (2011/ENG/MULTI5), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS