RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Order of War. Звільнення (2009/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Order of War. Звільнення (2009/ENG) [L]

 

Назва: Order of War. Звільнення
Рік виходу: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: Wargaming.net
Видавець: Square Enix
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Присутня

Опис:
Нещасна Франція знемагає під гнітом німецької окупації. Настав час відкрити Другий фронт і внести свій внесок до загальної Перемоги над фашизмом! Місце операції вже відоме. Пляжі Нормандії стануть плацдармом для могутнього удару наших військ. Супротивник перекидає до моря танкові дивізії СС, готовий підняти в повітря пілотів люфтваффе. Легкої прогулянки не передбачається. Але кому охота жити вічно, якщо є можливість раз і назавжди скрушити Третій рейх?

Системні вимоги:

Мінімальні:
-OS: Windows XP SP2
-CPU: 3.0 GHz, DUO 2.0 GHz or better
-VIDEO: 256MB NVIDIA GeForce 7600 or better
-RAM: 2 GB
-SOUND: DirectX-compatible
-HDD: 1,2 GB free space

Рекомендовані:
-OS: Windows Vista
-CPU: DUO 3.2 GHz or better
-VIDEO: 512MB NVIDIA GeForce 9800 or better
-RAM: 2 GB or better
-SOUND: DirectX-compatible
-HDD: 1,2 GB free space

[spoiler="Особливості гри"]
«Order of War. Звільнення» продовжує славні традиції проекту «Операція ”Багратіон”», одній з кращих історичних стратегій минулого року від білоруських розробників Wargaming.net. У новій грі ви зможете взяти участь в двох розгорнених кампаніях. Вам належить командувати військами на Західному фронті або перенестися на схід, в саме пекло війни на знищення між Німеччиною і СРСР. Тисячі солдатів і офіцерів, сотні знарядь, танків і літаків, неймовірна деталізація і масштаб бойових дій - перед вами розкриються нові грані великої війни![/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Order of War. Звільнення (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Order of War. Звільнення (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS