RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Painkiller: Resurrection [ENG] [RePack][F-...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Painkiller: Resurrection [ENG] [RePack][F-RL.COM]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Shooter
Розробник: Homegrown Games
Видавництво: Jowood Productions
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

Операційна система: Microsoft Windows XP / Vista / Win 7
Процесор: Процесор серії Amd/intel CPU 2.4 Ghz/core
Пам'ять: 1.5 GB оперативної пам'яті
Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 256 MB, сумісний з DIRECTX 9.0c (Geforce 6800gt)
Аудіокарта: Звуковий пристрій, сумісний з DIRECTX 9.0с
Вільне місце на HDD: 2 GB вільного місця на жорсткому диску

Опис: легендарний Painkiller повертається в абсолютно новому вигляді. Сюжет гри розповість про сумну історію Уїльяма Шермана (William Sherman), колишнього агента ЦРУ. Чому саме він став головним героєм такого неподобства? Хоч би тому, що в рамках однієї з операцій по зачистці місцевості від наркоторговців наш Уїллі зрешетив десятки мирних і ні в чому не повинних жителів. По прикрій помилці, але все таки. За такі лиходійства після смерті наш герой потрапляє в Пекло, проте миритися з такою долею навідріз відмовляється. Вихід же всього один - знову зайнятися тим, чим він уміє займатися краще всього на світі - зачисткою місцевості від не зовсім хороших осіб.
Щоб заслужити на милість вищих сил, Уїльям, під нашим чуйним керівництвом, відправиться кришити черепні коробки сотням, тисячам монстрів за допомогою найрізноманітнішого озброєння. Зрозуміло, фірмова динаміка нікуди не подінеться - розробники запевняють, що часу на відпочинок у вас не буде. Штучний інтелект супротивників обіцяють підняти на небачені для серії висоти (тепер страшні тварюки патрулюватимуть місцевість, навчаться відступати, щоб перегрупуватися і контратакувати з ще більшим завзяттям), а однією з додаткових розваг стане режим кооперативного проходження. Графічний движок чудово знає про багато сучасних технологій, а за фізику відповідатиме Havok 2.0, що обіцяє навчити ворогів красиво вмирати, а оточення - красиво і правдоподібно руйнуватися.

[spoiler="Особливості Repack версії"]
-З гри нічого не вирізано
-Пережато 2 відео  (без втрати якості)
-Все потрібне для роботи гри ПО шукайте на диску в теці Redist
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic


[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Painkiller: Resurrection [ENG] [RePack][F-RL.COM] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Painkiller: Resurrection [ENG] [RePack][F-RL.COM], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS