RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Пипец / Kick-Ass (2010)[BDRip (720p)]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Пипец / Kick-Ass (2010)[BDRip (720p)]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: Бойовик
Тривалість: 1:57:44
Переклад: Професійний (двоголосий) [без цензури]
Режисер: Меттью Вон
Бюджет: $ 30 млн

У ролях: Ніколас Кейдж, Хлоя Моретц, Марк Стронг, Крістофер Мінц-Плассе, Аарон Джонсон, Геррет М. Браун, Кларк Дьюк, Івен Пітерс, Дебора Твісс, Ліндсі Фонсека, Софі Ву, Елізабет Макговерн, Стю «Ладж» Райлі

Опис: Звичайний підліток Дейв Лізевскі (Аарон Джонсон) любив комікси і мріяв стати супер-героєм: він купив собі костюм, обзавівся примітивним зброєю і відправився на боротьбу з хуліганами. В результаті низки кривавих бійок Дейв, він же''супергерой''Пипец, потрапляє на YouTube, перетворюючись на інтернетній ідола і предмет для наслідування мільйонів шанувальників! Але яке ж було здивування Дейва, коли доля звела його з''Папанов''(Ніколас Кейдж), і''Убівашкой''(Хлоя Моретц), колишнім поліцейським Деймоном МакРіді і його одинадцятирічної донькою Мінді, з котрому той зробив професійну машину для вбивств. Тепер ця кровожерна команда планує''винос''цілого мафіозного клану під проводом жорстокого і безпринципного мафіозі - Френка Д'Аміко (Марк Стронг).

Якість: BDRip (720p)
Формат: MKV
Відео кодек: x264
Аудіо кодек: AC3
Відео: 1280x536, 2359 Кбіт / сек, 23,976 кадр / сек, AVC, x264, 2,35:1, 0.139 Біт / (Пікселі * Кадри)
Аудіо: AC-3, 384 Кбіт / сек, 6 каналу (ів), 48,0 КГц

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Пипец / Kick-Ass (2010)[BDRip (720p)] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Пипец / Kick-Ass (2010)[BDRip (720p)], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS