RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
28
лют.

2011 р.

Переглядів: (861) | Коментарі: (0) | 11.02.28
Автор: allgamenews



Код диска:
BLJM60215
Рік випуску: 2011
Жанр: Action / Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Atlus Persona Team
Видавництво: ATLUS


Опис: У місті N починають гинути люди. Уві сні. Юнаки. Передсмертні гримаси на обличчях, все як треба. В один із вечорів у барі, де любить проводити час наш протагоніст Вінсент, з'являється містична дівчина на ім'я Катерина і не витрачаючи час даремно підсаджується до нашого героя. Все б добре, але у Вінсента вже п'ять років як є постійна пасія, яка хоче вийти за нього заміж.

Пн
24
січ.

2011 р.

Переглядів: (805) | Коментарі: (0) | 11.01.24
Автор: allgamenews


Жанр: Action
Розробник: Visceral Games
Видавництво: Electronic Arts
Код диска: BLES-01040
Регіон: EUR
Тип видання: Ліцензія
Працездатність перевірена: Ні
Мова інтерфейсу: Multi 5 | ENG
Тип перекладу: Немає


Опис: Непереможний і безстрашний інженер Айзек Кларк, незважаючи на всі повір'я і народну поголоску про потенційну смерті, повертається і продовжить своє бій з інопланетної заразою, що зветься некроморфами.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com