RSS
 

FreeRelease » Файли » MMORPG» Point Blank [RUS|MMORPG][L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Point Blank [RUS|MMORPG][L]

 


Рік випуску:
2008
Жанр: MMORPG
Розробник: Zepetto
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: RU
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Мінімальні системні вимоги:

• Система: Windows 2000/XP/Vista/Win7
• Процесор: Pentium III / Athlon 800 Mhz
• Пам'ять: 128 Mb RAM
• Відео-карта: 32 Mb
• Жорсткий диск: 1 Gb вільного місця
• DIRECTX 9.0.

Опис:
Що таке Point Blank? Військова енциклопедія стверджує, що це стійкий вираз, який переводиться, як «постріл в упор». Частково автори книги мають рацію, але тільки ми можемо дати повне визначення.
Point Blank - це ще і глобальний MMORPG екшен від першої особи. Гра розроблена компанією Ncsoft, яка відома у всьому світі завдяки суперпопулярній Lineage 2.
Цього разу гравцеві пропонується перевтілитися або в терориста, або в спецназівця. Скажеш, що це вже бачив? Як би не так. Point Blank - це не просто набір локацій і декілька видів зброї, але і цілий світ зі своєю історією. Велика увага приділяється стратегії, тактиці і динаміці бойових дій, від яких ніщо не відволікає геймера: навіть закупівля зброї відбувається не під час бою, а до нього.
Найважливішим елементом Point Blank є розвиток персонажа. Гравцеві пропонується вибрати шлях штурмовика, солдата підтримки або технічного фахівця. Причому у кожного напряму є безліч відгалужень. Якщо хтось мріє навчитися віртуозному поводженню з ножами, то іншому більше підійде роль Рембо, який здатний один протистояти цілій армії. А може тобі до душі дорога снайпера, для якого немає нічого дорожчого за рушницю Драгунова? Та хіба мало ще військових професій. Кожен знайде щось своє!
У минулому залишилися засідки. У Point Blank не вийде довго сидіти на одному місці в очікуванні супротивника. У виграші залишаться гравці, що покладаються на швидкі переміщення і миттєву реакцію: в умовах швидкої змінної обстановки ці якості не раз врятують бійцям життя.
Не забувай, що Point Blank - онлайновий проект. Це означає, що гра часто оновлюватиметься, а її мир невпинно збільшуватися. І найголовніше - розробники не втомлюються радувати користувачів сюрпризами. Чи готовий ти битися з големом з Lineage 2 або вижити в поєдинку з ожилими мертвяками? Якщо твоя відповідь «Так», вступай в ряди урядових військ або приєднуйся до повстанців і відправляйся на передову!

[spoiler="Скріншоти"]
pic
pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Point Blank [RUS|MMORPG][L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Point Blank [RUS|MMORPG][L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

itCrysis

10.08.29 18:00
Класна гра уже майше рік бавлюсь.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS