RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Похититель Душ 2/Legacy of Kain: Soul Reav...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Похититель Душ 2/Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001)[L]

 

Рік випуску: 2001
Жанр: Action / FPS
Розробник: Crystal Dynamics
Видавець: Eidos
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Таблетка: Не потрібна

* Операційна система Windows 98/Mе/XP/7
* Процесор 450 MHz
* 128 MB оперативної пам'яті
* 16 MB відеопам'яті
* 8X CD-ROM привід
* DirectX 8.0

Опис: Головний персонаж - Разіель, за великим рахунком, зберіг безліч своїх здібностей з минулої гри і придбав нові, які реалізуються за рахунок поліпшення різних здібностей Пожирач душ - примарного меча Разіеля. Разіелю належить битися з членами Сарафанского ордена, основою діяльності якого є повне знищення вампірів. Крім того Разіель зіткнеться з демонами мороку, що володіють здатністю проникати в потойбічне простір.
Разіель, цей поглинач душ, чума Носгота, безсмертний. Він приречений вічно блукати між двох світів - матеріального й спектрального. Його слава і прокляття - Soul Reaver. Меч-примара завжди прикутий до Разіелю, будучи невід'ємною частиною колишнього вампіра - його неможливо ні викинути, ні втратити. У якомусь сенсі Soul Reaver є живим зброєю, він володіє своєю волею і почуттям голоду. Меч наділений страшною силою, однак за його міць треба платити. З кожним ударом спрага свіжої душі все більше і більше опановує мечем, коли ж вона досягне максимуму, Soul Reaver почне харчуватися за рахунок Разіеля, своєрідним чином паразитуючи і відбираючи у свого господаря необхідну того енергію. У своїй нещадній погоні за Каїном Разіель відправляється все далі і далі в минуле Носгота. Зустрічаючись з тінями забутої ери, він все глибше грузне в павутині долі, розпростертої в часах, про які мовчить сама Історія. Коли його призначення повертає Разіеля до витоків, стає ясно, що маленька особиста помста перетворюється в героїчний похід, від результату якого залежить майбутнє цілого світу.

[spoiler="Скріншоти"]
Похититель Душ 2/Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001)Похититель Душ 2/Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001)Похититель Душ 2/Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001)
[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Похититель Душ 2/Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001)[L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Похититель Душ 2/Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001)[L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS