RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Полювання на колишню / The Bounty Hunter ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Полювання на колишню / The Bounty Hunter (2010) BDRip 1080p [uk]

 


Жанр: кримінальний, мелодрама, комедія, екшн
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Columbia Pictures
Режисер: Енді Теннант (Andy Tennant)
Актори: Джерард Батлер (Gerard Butler), Дженніфер Еністон (Jennifer Aniston), Джіо Перез (Gio Perez), Джоель Гарленд (Joel Garland), Джейсон Колотурос (Jason Kolotouros), Мет Меллой (Matt Malloy)

Сюжет:
В центрі дії — мисливець за головами Майло, який переслідує свою колишню дружину Кесиді, що втекла з-під застави. Кесиді допомагає її товариш по службі Стюарт, який рахує себе її бойфрендом (і сильно помиляється з цього приводу) і разом з нею тікає.

Тривалість: 1:50:38
Якість: BDRip
Відео:
кодек: H.264
розмір кадру: 1920 x 816
бітрейт: 9803 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 384 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Полювання на колишню / The Bounty Hunter (2010) BDRip 1080p [uk] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Полювання на колишню / The Bounty Hunter (2010) BDRip 1080p [uk], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS