RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Помста пухнастих / Furry Vengeance (2010)[...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Помста пухнастих / Furry Vengeance (2010)[HDRip]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США, ОАЕ, Summit Entertainment
Жанр: комедія, сімейний
Тривалість: 1:31:19
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер: Роджер Камбл / Roger Kumble
Сценарій: Майкл Карнес, Джош Гілберт
Продюсер: Мохамед Халаф Аль-Мазруі, Брендан Фрейзер, Террі Годдар,...
Бюджет: $35 млн
Прем'єра: 30 квітня 2010

У ролях:
Брендан Фрейзер, Рікі Гарсіа, Юджин Сорберо, Патріс О `Ніл, Джим Нортон, Брук Шилдс, Метт Прокіп, Біллі Буш, Кен Жонг, Анджела Кінсі та ін

Опис: Самовпевнений забудовник збирається порушити спокій орегонський глушині шумом екскаваторів - але виявляє, що протестувати проти будівельних планів можуть не тільки екологи, але і самі тварини.

Якість: HDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 1683 kb / s, 720x400
Аудіо: AC3, 448 kb / s (6 ch)


[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Помста пухнастих / Furry Vengeance (2010)[HDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Помста пухнастих / Furry Vengeance (2010)[HDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS