RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Правители наций Геополитический симулятор ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Правители наций Геополитический симулятор 2 (2010/RUS) [Repack]

 


Дата виходу: 27 січня 2011
Жанр: Strategy (Real-time / Grand strategy) / Top-down
Мультиплеєр: (16) LAN, Internet
Розробник: Eversim
Видавець: Mindscape
Тип видання: Repack
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита

Опис: "Rulers of Nations" - це геополітичний симулятор сучасного світу. Гравці грають за глав держав і урядів (президентів, королів, прем'єр-міністрів)... ) тих країн, які вони вибрали на початку гри. Вони можуть проявити ініціативу в декількох областях - економічній, соціальній, військовій, внутрішній і зовнішній політиці, сфері навколишнього середовища, культури і так далі Представлені всі країни світу, з їх змінними і їх власними режимами функціонування.
Гра включає фази для економічного управління, торгівлі, військової гри, будівництва, шпигунства, симуляції і політичних маніпуляцій. 

Системні вимоги:
Операційна система: XP, Vista, 7
Процесор: 2,0 Ггц
Оперативній пам'яті: 2000 Мб
Вільного місця на жорсткому диску: для встанолення 3868 Мб, після 2288 Мб
Відеокарта: (256 Мб)
Файлова система: NTFS
Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол 

[spoiler="Особливості гри:"]
* Режим гри "Змагання" призначений для гри соло або з декількома іншими гравцями по мережі (до 16 гравців). У цьому режимі гравці вибирають персонаж з 16 великих лідерів сучасного миру. Їх рейтинг визначається на основі їх результатів в різних областях: популярність, військові завоювання, дефіцит бюджету, союзнічество з іншими країнами миру.
* Нові сценарії включають поточний геополітичний контекст в режимі "Симуляція". Наприклад: "Вибратися зі світової кризи: кому вдасться?","Афганистан - новий В'єтнам?" і "Терористичні погрози на Олімпійських іграх-2012 в Лондоні!".
* Оновлені геополітичні і економічні дані на 30 вересня 2010 року: економічні і демографічні показники, зростання, нові розділи держав...
* 3d зображення: обличчя всіх персонажів тепер зображають в 3d. В ході засідання вони всі усно висловлюються. Головні герої мають свої власні голоси. У грі більше 6 годин діалогу.
* Інтерактивна допомога в режимі реального часу: Щоб допомогти гравцеві почати гру і зрозуміти її правила, інтерактивний радник підтримує його в перших діях і досягши однієї з первинних цілей.
* Спеціалізований інтерфейс і покращувані характеристики військової гри. Військова гра дає можливість управляти військами за допомогою графічних образів, можливості активування проглядання мінікарти, більше 40 одиниць різної технологічної складності, вантажних літаків для перекидання військ, мікроуправління супутниками-шпигунами. Різний ступінь якості зброї був включений в розрахунки бойових пошкоджень. Гравці можуть також набувати (таємно або іншим чином) сучаснішої зброї з інших країн. Технологічні дослідження дозволять отримати новий вигляд зброї, який не існуватиме на початку матчу в 2011 (якість рівня 4 і 5)
* Можливість побудувати морські електростанції, наземні і морські вітряні електростанції, сонячних електростанції. При аналізі місця будівництва береться до уваги придатність району для проведення цих операцій.
* Управління біженцями у разі війни або стихійного лиха (міграція населення, будівництво таборів, гуманітарна допомога).
* Нові дії, такі як анексія завойованих територій, регіональна незалежність, зміна столиці.
* Різні поліпшення: новий інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, інтегровані в меню відео, проглядання телевізійних новин, 3D-эффекты на карті (зокрема, при бойових діях), нова фонова музика...
* "Перевірте свої знання" вікторина з більш ніж 3000 питань про політику і загальні сфери знань, з різними варіантами (рівень складності, вибір теми, режим соло або мультіплєєр, Інтернет-рейтинг гравця... )
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack-a:"]
--За основу взята Ліцензія від Mindscape--
Гра:
* аудіо якість wav-ogg-wav (без відчутних втрат)
* відео якість 100%
* ексклюзивний інсталятор (оновлений)
* установка всього додаткового Softa (DIRECTX, Xvid)
* всі шляхи реєстру збережені
* мануал збережений
* запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
* для встановлення необхідно 512 Мб ОЗУ
* приблизний час встановлення 13 хвилин(и)
Видалено:
* логотип розробників
Автор Repacka:
* Fenixx 
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]
pic pic pic pic
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти інсталятора:"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]
[spoiler="Важливо:"]
--FAQ--
* не оновлюйте гру при запиті
* активаційний код - вказуємо будь-який
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Правители наций Геополитический симулятор 2 (2010/RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Правители наций Геополитический симулятор 2 (2010/RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS