RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Прибулець Павло [2011 р., комедія, BDRip (...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Прибулець Павло [2011 р., комедія, BDRip (720p), Ліцензія]

 


Рік випуску: 2011
Країна: США, Велика Британія
Жанр: фантастика, комедія, пригоди
Тривалість: 104 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Тип релізу: Ліцензія

Режисер: Грег Моттола
Продюсер: Тім Беван, Ерік Феллнер, Ніра Парк
Сценарій: Нік Фрост, Саймон Пегг

Бюджет: $ 40 000 000

R-Особам до 17 років обов'язкова присутність дорослого
Світовий рейтинг IMDB 7.20 (22 066)
pic

У ролях: Саймон Пегг, Нік Фрост, Джеремі Оуен, Джефрі Тембор, Девід Хаус, Дженніфер Грейнджер, Нельсон Асценсіо, Джейн Лінч, Девід Кокнер, Джессі Плем'я

Опис: Два англійських гику відправляються на одну з найбільш значущих подій у фанатських області фантастики - конвент ComicCon в Америці. По дорозі, неподалік від відомої Зони 51, вони зустрічають втікача інопланетянина на ім'я Пол, який просить допомогти йому дістатися додому. Намагаючись врятуватися від урядових агентів, герої випадково викрадають жінку і наштовхуються на обкурену дружку аварійної посадки Пола на Землю.

# Якість: BDRip
# HD стандарт: 720p
# Формат: MKV
# Відео кодек: AVC
# Аудіо кодек: AC3 (rus) / DTS (eng)
# Відео: 1280x544, 23,976 кадр / сек, ~ 4523 Кбіт / сек
# Аудіо 1: CBR, 384 Кбіт / сек, 6 каналу (ів) (3/2/0.1), 48,0 КГц, 16 біт (rus)
# Аудіо 2: CBR, 1510 Кбіт / сек, 6 каналу (ів) (3/2/0.1), 48,0 КГц, 24 біт (eng)
# Субтитри: Russian [Forced]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Прибулець Павло [2011 р., комедія, BDRip (720p), Ліцензія] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Прибулець Павло [2011 р., комедія, BDRip (720p), Ліцензія], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS