RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Прикинься моєю дружиною / Just Go with It ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Прикинься моєю дружиною / Just Go with It (Денніс Дуган) [2011,DVDRip][Ліцензія]

 

Рік випуску: 2011
Країна: США
Жанр: мелодрама, комедія
Тривалість: 117 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання) [Ліцензія]

Режисер: Денніс Дуган
Продюсер: Джек Джіррапуто, Хезер Паррі, Адам Сендлер
Сценарій: Аллан Лоб, Тімоті Даулінг, І.А.Л. Даймонд

Бюджет: $ 80 млн

PG-13-Дітям до 13 років перегляд не бажаний
Світовий рейтинг IMDB 6.20 (7 283)

У ролях: Адам Сендлер, Дженніфер Еністон, Ніколь Кідман, Нік Свардсон, Бруклін Декер, Бейлі Медісон, Дейв Метьюз, Кевін Нілон, Рейчел Дреч, Аллен Кове
Опис: Головний герой Денні зустрів Палмер, і щоб справити враження, розповів про свою неіснуючої дружині і тяготи сімейного життя. Замість очікуваного співчуття, Палмер хоче познайомитися з його дружиною, і Денні необхідно терміново придумати, як виплутатися з такого цікавого положення. На щастя, у нього є знайома колега Кетрін, приваблива і з дітьми, які й зіграють на час роль його сім'ї.

Якість: DVDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 720x384, 1295 кб / с
Аудіо: АС3, 6 ch, 448 кб / с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Прикинься моєю дружиною / Just Go with It (Денніс Дуган) [2011,DVDRip][Ліцензія] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Прикинься моєю дружиною / Just Go with It (Денніс Дуган) [2011,DVDRip][Ліцензія], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS