RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Принцесса де Монпансье [2010, HDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Принцесса де Монпансье [2010, HDRip]

 


Рік випуску:
2010
Країна: Німеччина, Франція
Жанр: драма, мелодрама, історія
Тривалість: 2:19:36
Переклад: Професійний (двоголосий закадровий)
Субтитри: немає
Режисер: Бертран Таверньє / Bertrand Tavernier У ролях: Мелані Тьєррі, Ламбер Вільсон, Грегуар Лепренс-Ренге, Гаспар Ульє, Рафаель Персонас, Анатоль де Бодіна, Ерік Рюллья, Семюел Тейс, Мішель Вюйермоз, Жюдіт Шемла

Опис: 1562 , Францією управляє Карл IX, в країні вирують релігійні війни ... Марі де Мезьєр, одна з найбагатших спадкоємиць королівства, любить молодого герцога де Гіза, пізніше отримав прізвисько «Мічений», і він, як їй здається, розділяє її почуття. Проте батько дівчини, маркіз де Мезьєр, прагне підняти свою сім'ю, і віддає дочку заміж за принца Монпансьє, якого вона навіть не знає. Карл IX викликає принца приєднатися до нього у боротьбі з протестантами.
Франція охоплена вогнем війни, і Монпансьє відправляє свою молоду дружину у віддалений замок Шампіньі у супроводі графа де Шабанов. Він доручає графу, своєму колишньому наставникові і другу, завершити виховання молодої принцеси, щоб одного разу вона могла постати при дворі. Марі намагається забути пристрасть, яку вона як і раніше відчуває до Гізу. Обставини складаються таким чином, що Гіз і герцог Анжуйський, майбутній король Генріх III, приїжджають до Шампіньі, в той час як там знаходиться Монпансьє. Герцог Анжуйський, як і граф де Шабанов, закохується в принцесу ... Марі стає предметом небезпечного і жорстокого суперництва.

Якість відео: HDRip
Формат відео: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: МР3
Відео: 640x272 (2.35:1), 24 fps, XviD build 50 ~ 710 kbps avg, 0.17 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 128.00 kbps avg

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Принцесса де Монпансье [2010, HDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Принцесса де Монпансье [2010, HDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS