RSS
 

FreeRelease » Файли » Демо версії ігор» Pro Evolution Soccer 2011 (2010/MULTI/RUS/...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Pro Evolution Soccer 2011 (2010/MULTI/RUS/) [Demo]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Спортивний симулятор
Розробник: Konami
Видавництво: Konami
Платформа: РС
Тип видання: Демо-версія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Перше, чим гордяться розробники - це більше тисячі нових анімацій для футболістів. Народ на полі почав рухатися реалістичніше і витончено. Суддям, у свою чергу, додали декілька сотень бонусних полігонів, щоб вони сталі схожі на людей, а базікання коментаторів розбавили новими фразочкамі. Штучний інтелект був перероблений, і загальна складність гри збільшилася. Pro Evolution Soccer почала бути більше схожим на справжній симулятор. Комп'ютерний опонент дуже строго стежить за стрункістю своїх рядів, не допускає лисин в обороні і уміє відмінно огризатися, використовуючи як контратаки, так і тактичні побудови з грою в «стінку». У кожного гравця на полі з'являться окремі смужки, що відображають витривалість і його готовність до «гарматного» удару по комірах. Вони будуть дуже важливі і потрібно завжди стежити за ними. Скажімо, якщо ви бездумно довбатимете по кнопці «спринт», то в завершуючій фазі атаки у гравця може просто не вистачити сил на хороший удар. Управління гравцями ще більше наблизиться до горезвісного реалізму. Напрям удару так і взагалі можна буде визначити з снайперською точністю. У мультіплєєре буде як мінімум одна велика зміна - режим Master League зробить крок в онлайновий світ. Так, тепер ми зможемо сколочувати свої власні клуби і грати один проти одного в онлайні. Якщо що, функція «Повторів» залишиться на місці - ви зможете легко переглянути самі видовищні епізоди матчу і після його закінчення.

Мінімальні системні вимоги:

Процесор: Pentium 4 2.5 Ггц або аналогічний Athlon
Оперативна пам'ять: 1 Гб
Відеокарта: NVIDIA Geforce FX або ATI Radeon 9700 128mb з підтримкою Pixel Shader 2.0
Операційна система: Windows XP Sp3, Windows Vista, Windows 7
DIRECTX: 9

Рекомендовані системні вимоги:

Процесор: Core 2 Duo E6700 2.66ghz або Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Оперативна пам'ять: 2гб
Відеокарта: Radeon HD 3800 series 512mb з підтримкою Pixel Shader 3.0
Операційна система: Windows XP Sp3, Windows Vista, Windows 7
DIRECTX: 9, 10

[spoiler="Особливості демо-версії"]
-Доступний режим гри з комп'ютером (PVC), гри проти людини (PVP);
-Тривалість матчу - 10 хвилин;
-Для вибору доступні 4 команди - це Барселона, Баварія Мюнхен і 2 клуби представники Кубка Копа Лібертадорес: Чивас Клуб Депортіво Гвадалахара і Інтернасьонал;
-Доступні все нові тактичні можливості як в повній версії.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Pro Evolution Soccer 2011 (2010/MULTI/RUS/) [Demo] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Pro Evolution Soccer 2011 (2010/MULTI/RUS/) [Demo], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS