RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Raven Squad: Operation Hidden Dagger (2009...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Raven Squad: Operation Hidden Dagger (2009/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / Strategy (Real-time) / 3d / 1st Person
Розробник: Atomic Motion
Видавництво: Evolved Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Таблетка: Присутня

Опис:
Дія розгортається в Південній Америці, де в джунглях Амазонки терпить крах літак із загоном найманців з восьми чоловік на борту. Саме цим ударним загоном нам і належить управляти, при цьому кожен солдат має певну спеціалізацію і краще за інших поводиться з певним типом озброєння. Наше завдання - вижити, що зробити буде досить непросто хоч би тому, що Бразилія охоплена громадянською війною, яка і не думає стихати. Розтягнуться ж наші пригоди на дванадцять рівнів, які, як запевняють розробники, занудьгувати не дадуть як завдяки динамічному геймплею, так і завдяки гумору - наші напарники не проти пожартувати над навколишнім оточенням, супротивниками і інших насущних речах.

«Гібридність» Raven Squad: Operation Hidden Dagger вносить певні корективи і в ігровий процес. Ви можете як управляти окремим солдатом і відстрілювати опонентів з виглядом від першої особи, так і оцінити обстановку «зверху», обвести весь загін гумовою рамкою і направити на натовп ворогів. Всі ці особливості можна буде оцінити як в однопользовательськой кампанії, так і в мультіплєєре - на суд гравців окрім різномастних мережевих режимів буде представлений і кооператив, що дозволяє просуватися по сюжету пліч-о-пліч з товаришем.

Системні вимоги:
Processor Type:
Intel® Pentium® 4 processor, AMD Athlon XP™ processor Processor Speed: 3GHz
Operating System:
Windows 2000, Windows XP
System Memory:
512MB RAM
Video:
128MB DirectX 9-compatible ATI RADEON 9500 or NVIDIA GeForce 6 series video card with Pixel Shader 2.0 support
Sound Card:
DirectX-compatible sound card
Additional Requirements:
Internet service required to access online features


[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Raven Squad: Operation Hidden Dagger (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Raven Squad: Operation Hidden Dagger (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS