RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Реальні дівчата / Реальные девчонки / Mate...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Реальні дівчата / Реальные девчонки / Material Girls (2006) BDrip

 


Жанр:
Романтична комедія, сімейний
Країна: США
Режисер:
Марта Кулідж
У ролях:
Гіларі Дафф,Гейлі Дафф,Марія Кончіта Алонсо,Анжеліка Г’юстон

Сюжет фільму: Сестрам Аві й Тензі Марчетта у спадок від батька дістався багатомільйонний статок і косметична фірма, яка досягла чималих успіхів. Дівчата купаються у грошах, мають усе, про що інші можуть тільки мріяти. Але один невеликий виробничий скандал – і вони опиняються на межі банкрутства. Що робити? Можна послухатися Ради директорів і продати компанію більшому концерну. А можна продовжити сімейну справу, взяти участь у всесвітніх перегонах на виживання й виграти, довівши всім, чого вони, реальні дівчата, варті!

Світова прем'єра: 18 серпня 2006
pic pic pic

Тривалість: 01:33:57
Якість відео:
BDRip
Відео:
кодек: XviD, розмір кадру: 720x304, бітрейт: 1738 кб/с
Аудіо:
мова: Українська , переклад: багатоголосий закадровий, кодек: MP3

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Реальні дівчата / Реальные девчонки / Material Girls (2006) BDrip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Реальні дівчата / Реальные девчонки / Material Girls (2006) BDrip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS