RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Red Faction: Guerrilla (2009/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Red Faction: Guerrilla (2009/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Volition
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: англійський (ENG), німецький (GER), французький (FRE), італійський (ITA), іспанський (SPA)

Опис:
Red Faction: Guerrilla - третя гра в «марсіанській» action-серии Red Faction. Через 50 років після подій оригіналу на Марсе знову не все спокійно. Пригноблювані шахтарі, незадоволені діяльністю організації Earth Defense Force (EDF), знов утворюють повстанське об'єднання Red Faction. Уряд зробить все, щоб жорстоко подавити хвилювання, але тих, хто вижив в шахтах Марса, так просто залякати не вдасться!

Мінімальні системні вимоги:
• ОС: Windows XP / Windows Vista;
• Процесор: 2.0 Ghz Dual-core (Intel Core 2 Duo / AMD Athlon X2);
• Оперативна пам'ять: 1 GB;
• Відеокарта: NVIDIA Geforce 7600 / ATI Radeon X1300 з 128 MB пам'яті і підтримкою Shader Model 3.0;
• 15 GB вільного місця на жорсткому диску.

Системні вимоги, що рекомендуються:
• ОС: Windows Vista;
• Процесор: 3.2 Ghz Dual-core (Intel Core 2 Duo / AMD Athlon X2);
• Оперативна пам'ять: 2 GB;
• Відеокарта: NVIDIA Geforce 8800/ati Radeon Hd3850 з 256 MB пам'яті і підтримкою Shader Model 3.0;
• 15 GB вільного місця на жорсткому диску.

[spoiler="Особливості гри"]
- Тепер ви самі вирішуєте, куди і на чому поїхати, чим зайнятися і з ким зав'язати бій. Погляньте по-новому на грандіозну фантастичну війну!
- Справжня партизанська війна. Ви самі вирішуєте, з ким, коли і де битися. Вам належить здобувати зброю, удосконалювати техніку і здійснювати партизанські вилазки на територію ворога. Ви самі вибираєте тактику і порядок виконання завдань.
- Битиметеся з друзями в колективній грі. Беріть участь у феєричних боях, під час яких навколишній світ тріщить по швах! Не сподівайтеся сховатися, адже надійне з вигляду укриття у будь-який момент розлетиться на частини під ворожим вогнем.
- Стратегічне руйнування. Знищуйте перешкоди і влаштовуйте засідки, використовуючи неймовірну інтерактивність оточення. Виконайте дірку в стіні, щоб розчистити дорогу для свого транспорту. Висадіть пів, щоб втекти від переслідувачів. Обруште сходи, щоб зупинити гонитву. У Red Faction: Guerrilla ви можете до невпізнання змінити навколишній світ!
- Відкрийте для себе новий світ. У Red Faction: Guerrilla вас чекає не жменька розрізнених рівнів, а цілий світ, в якому мирні громадяни опинилися між молотом і ковадлом, - між повстанцями і урядовими військами.
- Пройдіть нелегкий шлях від богом забутого шахтарського селища до виблискуючого мегаполісу Еос. Проте не чекайте дозвільної прогулянки - життя і свобода на Марсе даються нелегко![/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Red Faction: Guerrilla (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Red Faction: Guerrilla (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS