RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Red Faction Guerrilla + DLC Demons of the ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Red Faction Guerrilla + DLC Demons of the Badlands (2009) [RePack,RU,Акелла]

 


Рік випуску в Росії: 18 вересня 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Volition
Видавництво: THQ
Видавець в Росії: Акелла

Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Тип видання: RePack
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows ® XP / Vista
> Процесор: двоядерний 2.0 GHz (Intel Core 2 Duo або AMD Athlon X2)
> Оперативна пам'ять: 1 GB RAM
> Відеокарта: 128 MB / Shader Model 3.0 (Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon X1300)
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 15 Гб


Опис: Red Faction 3: Guerrilla оповідає про події, що сталися через 50 років після фіналу другої частини гри. До 2125 Марс остаточно освоєний і пристосований до життя, на Землі ж добігають кінця запаси викопних ресурсів. Земні корпорації ставлять марсіанських колоністів в нелюдські умови існування і роботи, Сили Оборони Землі (СОЗ) замість союзників стають карателями і поліцією. Масові арешти і жорстоке придушення акцій протестів призводять до того, що «Червона Бригада» відроджується. Не забутий і старий девіз - «Краще червоний, ніж мертвий!»

Увага!
Для того, щоб збереження в грі працювали необхідно створити автономний профіль в Windows live і перейменувати папку "Мої документи "на "My Documents"

[spoiler="Особливості Repack'a"]
* Нічого не вирізано
* Нічого не перекодовано
* Установка софта (DirectX, VisualC + +)
* Поставлено патч версії 1.02
* Долучення DLC Demons of the Badlands
* За основу взято ліцензія від Акелли
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Red Faction Guerrilla + DLC Demons of the Badlands (2009) [RePack,RU,Акелла] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Red Faction Guerrilla + DLC Demons of the Badlands (2009) [RePack,RU,Акелла], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS