RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Risen [2009/RUS/Новый Диск] [L][F-RL.COM]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Risen [2009/RUS/Новый Диск] [L][F-RL.COM]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: RPG
Розробник: Piranha Bytes
Видавець: Deep Silver
Видавець в Росії: Новий диск Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: Російська
Таблетка: Емуляція Диску

Системні вимоги:
> Операційна система: Microsoft® Windows® XP (SP 3)/ Vista
> Процесор: Pentium® 4 2 Ггц або аналогічний Athlon®
> Оперативна пам'ять: 1гб
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю 256 Mб, сумісний з Directx® 9.0c (Geforce 7900 або Radeon X1800)
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з Directx® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску:

Опис:

  Нова RPG гра від творців знаменитої серії Gothic!! відразу ж привернула увагу залицяльників жанру. Кожен знайде тут щось своє - елегантний стиль бою на мечах, могутні заклинання, приголомшливі можливості прокачування персонажа. Від ваших дій залежить багато що - різні фракції постараються привернути героя на свій бік. Велика кількість зброї і спорядження уразить навіть бувалих шукачів пригод. Над локалізацією гри працювали  Найкращі актори нашої країни - ви зможете із задоволенням зануритися в чергу неймовірних пригод, діалогів і лютих боїв.


[spoiler="Особливості гри"]
Гра буде від третьої особи в повних традиціям ролевих ігор. Герой буде зумовлений. У грі будуть розвинена система навиків і характеристик, а також цікавий нелінійний сюжет. Не буде таких рас як орки, ельфи і ін. Частина тварин буде в стилі фентезі, частина придумана Піранями спеціально для гри. Гравець вольний буде вибирати собі шлях в декілька фракцій.
Не буде звичних Богів, замість них в грі буде якась невідома сила.

• Світ
Новий світ, дізнатися який належить героєві, - достатньо великих розмірів острів, повний життя і загадок, прихованих таємниць і секретів. Зовсім не такий величезний як в Готиці 3, він більш схожий зі світом 1-ої, або навіть 2-ої Готики. Острів повний сюрпризів і небезпек, а також увлекательних і цікавих завдань, виконувати які можна буде безліччю способів.
Красивий і різноманітний ландшафт зробить подорож по острову приємним і ще більш заманюючим. Величезних розмірів підземелля, шикарні фортеці, небезпечні болота і живі ліси. Все це чекає нас в світі Risen.

• Персонажі
У новій грі ми побачимо велике число індівідуальностей. Інтелект, що пропрацював, дозволить гравцеві проводити різні сюжетні комбінації. Жителі острова тепер не будуть простими маникенамі, що заповнюють простір. Острів живе і кожен персонаж - це унікальний характер і зовнішність.

• Сюжет
Сюжет гри буде побудований за типом «розгалуженої лінійності». І буде великим клубком ниток, розплутати які повинен буде гравець. Вибір в кожній ситуації впливатиме на весь подальший хід подій[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic
picpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Risen [2009/RUS/Новый Диск] [L][F-RL.COM] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Risen [2009/RUS/Новый Диск] [L][F-RL.COM], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS