RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Rogue Warrior (2009/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Rogue Warrior (2009/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Zombie Studios
Видавець: Bethesda Softworks
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський (ENG)
Таблетка: присутня

Опис:
Гарячі дні холодної війни. Урядові змови, секретна зброя і ставки більші, ніж життя - все це чекає вас у відважно закрученому політичному бойовику Rogue Warrior з Річардом Марсинко по прізвиську Demo Dick в головній ролі. Це - не вигаданий персонаж, а реальний учасник бойових дій. Річард пройшов через горнило В'єтнаму, служив в підрозділі «морських котиків» і був замішаний в справжнісінькому урядовому скандалі. Про своє багате подіями життя він повідав в книзі, а зараз ще і став героєм гри.

У Rogue Warrior (це одне з прізвиськ Марсинко) вам в ролі Річарда належить відправитися на ту сторону залізної завіси, щоб зупинити північно-корейську програму по виробництву балістичних ракет. Але це - лише почало, і надалі доля закине вас в самі надра СРСР, де знаходиться технологія, здатна повністю змінити геополітичний баланс на планеті. Ваше завдання - знищити її

Мінімальні системні вимоги:
- OS: Microsoft Windows XP / Vista
- Processor: Intel Pentium IV at 3.2 Ghz or better
- Video Card: 256 MB – DirectX 9.0c Compatible video card (Nvidia 7900GT or better / ATI Radeon X1800 or better)
- Memory: 1 GB for Windows XP / 2 GB for Windows Vista
- Hard Disk: —
- Sound Card: DirectX 9.0 Compatible
- Direct X: 9.0c
- DVD-ROM Drive

Рекомендовані системні вимоги:
- OS: Microsoft Windows XP / Vista
- Processor: Intel Core 2 Duo E6400 at 2.13GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 2300
- Video Card: 512 MB – DirectX 9.0c Compatible video card (Nvidia 8800 series /ATI Radeon HD2900 PRO)
- Memory: 2 GB
- Hard Disk: —
- Sound Card: DirectX 9.0 Compatible
- Direct X: 9.0c
- DVD-ROM Drive

[spoiler="Особливості гри"]
- В головній ролі - Річард Марсинко. Ім'я цього солдата міцно увійшло до історії, але дати йому однозначну оцінку не можна. Що своїми викликають, грубими, а деколи і жорстокими діями він одночасно заслужив на пошану і придбав погану славу. І тепер ви в ролі цього суворого і нещадного бійця повинні використовувати будь-які засоби, щоб виконати своє завдання.
- Необхідна жорстокість. У грі з такими ставками всі засоби хороші. Тут немає заборонених прийомів, і є лише одне правило - виявити і убити ворога перш, ніж він виявить і уб'є вас. Щоб швидко і ефективно розправлятися з супротивниками, в арсеналі Річарда є 25 унікальних прийомів.
- Тактичне руйнування. Все, що може допомогти ворогові, повинно бути знищено. Руйнуйте будь-які об'єкти, які супротивник може використовувати в своїх цілях.
- Хто крутіший? Дізнайтеся це в колективних боях по мережі, де ви можете випробувати смертоносні прийоми на своїх друзях.
- Золотий голос. Головного героя озвучив володар «Золотого Глобуса» і номінант на премію «Оскар» неповторний Мікки Рурк!
[/spoiler]

[spoiler="Встановлення"]
1. Розпакувати архіви
2. Змонтувати образ
3. Встановити гру (offline).
4. Скопіювати із заміною всі файли з папки crack в папку зі встановленою
грою
5. Грати в гру!)
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
 


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Rogue Warrior (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Rogue Warrior (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS