RSS
 

FreeRelease » Файли » Розважальні телепередачі і шоу» Новий Comedy Club [53] (2011) SATRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Новий Comedy Club [53] (2011) SATRip

 




Оригінальна назва: Comedy Club
Жанр: Гумористичне шоу

Рік виходу: 2011

Режисер: Гарік Мартиросян

У ролях: Сергій Свєтлаков, Семен Слєпаков, Група USB - United Sexy Boys, Сергій Гореліков, Павло Воля, Тимур Батрутдінов, Віктор Васильєв і Дмитро Хрустальов, Дует "Рома і Льоша", Зураб Матуа Андрій Аверін, Дмитро "Люсьок" Сорокін, Олександр Незлобін і Елвіс



Опис:

На ТНТ нові серії самого іскрометного шоу країни. Гарік Мартиросян розповість, в якому місці у хокеїстів збірної Вірменії тисне шолом, а Павло Воля процитує улюблене літературний твір про пригоди какашки. Учасники дуету імені Чехова складуть шлюбний контракт, а стрункий і підтягнутий Дмитро Аверін відвідає придорожнього кафе "Стояти! Сука!" і спробує компот з сухожиль.



Випуск 51 (253):

* Гарік Мартиросян і Павло Воля - "Подання гостей"

* Дует ім. Чехова - "Доставка арматури"

* Віктор Васильєв- "Чергова порція идиотизмов"

* Павел Воля - "Вечір п'ятниці"

* Шоу Сержа Горілого - "Як правильно поводитися на вечорі зустрічей випускників"




Зрізані всі "далі в програмі"



Реліз:



Якість: SATRip

Відео: DivX, 720x400, 25 fps, 1650 kbit/s

Аудіо: MPEG Layer 3, 44100 Hz, 128 kbit/s, stereo

Тривалість: 00:47:21

Переклад: Не потрібно




Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Новий Comedy Club [53] (2011) SATRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Новий Comedy Club [53] (2011) SATRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS