RSS
 

FreeRelease » Файли » Розважальні телепередачі і шоу» Новий Comedy Club [51] [ефір від 03.11] (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Новий Comedy Club [51] [ефір від 03.11] (2011) SATRemux

 


Інформація про фільм
Назва: Новий Comedy Club
Рік виходу: 2011
Жанр: Гумористичне шоу
Режисер: Гарік Мартиросян
У ролях: Гарік Мартиросян, Павло Воля, Тимур Батрутдінов, Олександр Рева, Гавр, Олег Верещагін, Дмитро Сорокін, Зураб Матуа Андрій Аверін, Олексій Ліхницький, Роман Юнусов, Антон Лірник, Андрій Молочний, Олександр Незлобін, Дмитро Хрустальов, Віктор Васильєв, Сергій Безсмертний, Ігор Мєєрсон, Семен Слєпаков

ПРО фільм:
Павло Воля представляє модний колекцію одягу, "Рома і Льоша" стрибають з балкона, Олександр Рева займається фітнесом, а група United Sexy Boys приготувала ще 16 нових альбомів... Ви пам'ятаєте, що тепер Новий Comedy Club - більше ніж просто шоу на сцені? Кожну п'ятницю: Павел Воля розповідає про "Москви для Москвичів", зміг і літню спеку, нові поп-ідоли - United Sexy Boys - представляють альбом "Sex Revolution". А також дуже відверте шоу країни "Попередні ласки" з Сергієм Гореликовым, Спеціальні постановки "Термінатора" і "Колобка" від резидентів Comedy Club, Олександр Рева в образі найсексуальнішого фітнес - інструктора Алекса Ривы, Бард-пісняр Семен Слєпаков, Резидентський погляд на відеоігри у рубриці "Upgrade" від Гавра, і рубрика В.В. Путіна "добраніч, дорослі" у виконанні Дмитра Грачова. Як завжди, Comedy Club зібрав всі найсмішніше, щоб залишатися самим крутим гумористичним шоу на телебаченні. Камери готові? Музиканти готові? Глядачі готові? Поїхали!


Країна: Росія
Студія: ТНТ
Тривалість: 00:42:41
Переклад: не потрібно

Файл
Кодек: mpeg2
Якість: SATRemux
Відео: MPEG2 Video, 704x576 (AR 4:3), 25fps, 3565 кб/с
Звук: MPEG Audio, 1ch, 192 Кбіт/с

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Новий Comedy Club [51] [ефір від 03.11] (2011) SATRemux або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Новий Comedy Club [51] [ефір від 03.11] (2011) SATRemux, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS