RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» С.Т.А.Л.К.Е.Р. - Трилогія / STALKER - Tril...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


С.Т.А.Л.К.Е.Р. - Трилогія / STALKER - Trilogy (2007-2009) PC

 


Назва: STALKER - Трилогія / Trilogy
Тип видання: RePack
Жанр: Action
Розробник: GSC Game World
Випущено: GSC World Publishing
Версія: 1.0006/1.5.10/1.6.02
Рік: 2007 / 2008 / 2009
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Rus (текст і озвучення)
Таблетка: не потрібна



Опис Shadow of Chernoby
2012 рік. Шість років пройшло з моменту Другої катастрофи, що затьмарила події квітня 1986 року.

Дія гри відбувається в Чорнобильській зоні відчуження, що перетворилася з місця, де ламалися долі, в загрозу всьому людству. Свої таємниці Зона розкриває неохоче, через силу, і рідкісний герой зможе дістатися до самого її серця і дізнатися - яка небезпека чекає його там?
Небезпека, в порівнянні з якою мародери і ворожі угруповання, всі монстри і аномалії Зони здадуться лише підготовкою до зустрічі з чимось більш фатальним і таким, що лякає.
А поки ... Готуйся, герой. Збирай артефакти і торгуй, промацуй дорогу і перевіряй тили, хапай рентгени і бийся - але тільки виживи! І тоді, можливо, якщо будеш наполегливий і особливо везучий, ти дізнаєшся - чому все це звалилося на тебе.


Опиc Clear Sky
Офіційний пріквел культового шутера перенесе гравця в 2011 рік - рівно за дванадцять місяців до подій, що розгорнулися в оригінальній грі.

Група сталкерів вперше підібралася до самого серця Зони - Чорнобильської АЕС, спровокувавши катаклізм, який ледь не призвів до катастрофи. Грандіозний Викид аномальної енергії змінює Зону. Перевірених і щодо безпечних доріг більше немає. Цілі рівні пропадають в сполохах аномалій. Сталкери і навіть експедиції гинуть або виявляються замкнутими на зниклих територіях. На карті Зони з'являються нові місця.
Зміни відомої сталкерам карти Зони порушує крихкий баланс сил. Між угрупуваннями розгорається ворожнеча за нові території, поля артефактів і сфери впливу. Більше немає старих ворогів або друзів: кожен сам за себе. Між фракціями почалася війна. Головний герой - найманець, волею долі опинився на самому вістрі протистояння між фракціями сталкеров, Стрільцем і навіть самою Зоною. Йому належить зіграти основну роль в подіях, які привели до тієї крапки, з якою починається оригінальна гра.


[spoiler="Описание S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat"]

Дія розгортається після того, як Стрілок знищив проект «О-Свідомість».

Отримавши відомості про відкриття дороги до центру Зони, уряд вирішує розгорнути масштабну військову операцію під кодовою назвою «Фарватер» для отримання контролю над ЧАЕС. Згідно з розробленим планом, перша група військових повинна попрямувати для повітряної розвідки території і скласти детальні схеми розташування аномальних полів. Потім по зазначеним безпечним проходах повинні будуть висуватися основні сили військових.

Незважаючи на ретельну підготовку, операція терпить фіаско. Для збору інформації про причини провалу Служба безпеки України направляє свого агента в центр Зони. Подальші події залежать тільки від гравця.

[/spoiler]





[spoiler="Інформація по Repack'aм"]

За основу була взята ліцензії від GSC Game World
Версії ігор:
1) S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - 1.0006
2) S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - 1.5.10
3) S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat - 1.6.02
Установка через віртуальний CD / DVD-ROM.
Запуск з ярлика на робочому столі.
Нічого не вирізане / не пережато
Всі аудіо / відео 100%
Усі записи реєстру збережені
>> Установка додаткового ПЗ (DirectX, Visual C + +)


[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру С.Т.А.Л.К.Е.Р. - Трилогія / STALKER - Trilogy (2007-2009) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу С.Т.А.Л.К.Е.Р. - Трилогія / STALKER - Trilogy (2007-2009) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

слава

11.09.29 21:39
gggyilyfolfvgtdftrygfcdrdyfdcc

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS