RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Sacred 2 - Золоте видання (Fallen Angel + ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Sacred 2 - Золоте видання (Fallen Angel + Ice & Blood) (2009) PC | Repack [2xDVD5]

 



Жанри: RPG (Rogue / Action) / 3D / 3rd Person
Разробник: Ascaron Entertainment
Видавник: cdv Software Entertainment / Акелла (офсайт ігри)
Статус: в офіційному продажі з 7 листопада 2008
Россійскій статус: в офіційному продажі з 10 жовтня 2008
Мова : російська
Таблетка: Не потрібна


> Операційна система: Microsoft ® Windows XP / Windows Vista / Windows 7
> Процесор: Процесор з частотою 2,4 ГГц
> Оперативна пам'ять: 2 Гб оперативної пам'яті
> Відеокарта: Відеокарта ATI 1300XT
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 30 Гб (для установки)
> Введення: клавіатура, миша


Енергія руху, енергія магії, енергія думки ... Ця єдина сила - життєдайне дихання самого світу. Коли вона знаходилася в дбайливих руках Серафимів, Анкарія процвітала. Все і далі могло бути добре, якщо б не бажання зробити ще краще.
 
Серафіми розділили дар керування енергією сущого з вищими ельфами. Хто тоді міг подумати, що така щедрість з'явилася фатальною помилкою? Адже міста ельфів зробилися такі прекрасні, і до того талановитим став цей народ ... Ельфи розвивалися настільки стрімко, що незабаром деякі з них вирішили кинути виклик самим богам! Інша частина ельфійського суспільства виступила проти зухвалих божевільних. Вся Анкарія розкололася надвоє.
 
Іспользовать енергію, щоб стати вище безсмертних або зупинити згубну пожадливість могутності, щоб врятувати те, що ще не загинуло? Чи вирішить тільки герой. І закріпить свій вердикт кров'ю сотень ворогів, тому що це не просто легенда. Це її тріумфальне повернення. Через довгі місяці чекання з моменту падіння останнього бастіону «Підземель Анкарії» «Князь Пітьми» набирає сили для другого пришестя!
 
Sacred 2 - цим все сказано. Але все-таки продовжимо. Події нового ретельно пропрацював сюжету розгорнуться за 1000 років до історії оригінальної Sacred. Територія ігрових локацій збільшиться на 50% порівняно з попередницею. Відповідне роздолля для 6-и нових героїв небачених класів, щоб застосувати свіжі здібності і уміння. Зовнішність персонажів стане змінною. Завершення кожної сюжетної глави увінчає смертний бій з харизматичним босом.
 
Анкарія стане живіший і прекрасніше. Чудова графіка на передньому краю прогресу і реалістична фізична модель перетворять гру на пригоду, що граничить з дійсністю!


- Величезний ігровий світ
-Захоплююча фетезі-історія
-Можливість битися на стороні зла
-Нові персонажі володіють унікальними особливостями ведення бою
-Завораживающая анімація бойових технік
-Удосконалена рольова система
-Підтримка фізичного движка AGEIA PhysX
-Високий рівень графічного виконання за підтримки останніх технологій
-Атмосферний музичний супровід
-Потужний мультиплеєр з безліччю режимів мережевої гри

[spoiler="Особливості видання"]
- Відео 100%
-LQ-звук дублюю в HQ
-Версія ігри 2.64
[/spoiler]

[spoiler="Відео"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Sacred 2 - Золоте видання (Fallen Angel + Ice & Blood) (2009) PC | Repack [2xDVD5] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Sacred 2 - Золоте видання (Fallen Angel + Ice & Blood) (2009) PC | Repack [2xDVD5], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS