RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Saints Row: The Third (2011) XOBOX360...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Saints Row: The Third (2011) XOBOX360

 

Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Розробник: вольовий акт, Inc.
Видавництво: THQ
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: LT+ 2.0
Мова інтерфейсу: Російська
Тип перекладу: Текст

Опис: Пройшло кілька років з тих пір, як 3rd Street Saints взяли під контроль місто Стилуотер. Тепер вони перетворилися з звичайної вуличної банди в шановну кримінальну організацію. Але їх статус знаменитостей не залишився непоміченим. Синдикат, легендарна кримінальна організація, яка має своїх пішаків у всьому світі, звернула увагу на королів Стилуотера і зажадала від них данину.
Відмовившись стати на коліна перед Синдикатом, вам належить битися за місто в Saints Row: The Third - третьої частини знаменитої серії.

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Saints Row: The Third (2011) XOBOX360 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Saints Row: The Third (2011) XOBOX360, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS