RSS
 

FreeRelease » Файли » Пригодницькі / Adventure» Санктум / Sanctum (2011) [DVDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Санктум / Sanctum (2011) [DVDRip]

 


Рік випуску: 2011
Країна: США, Австралія
Слоган: «Єдиний порятунок - глибина»
Жанр: трилер, драма, пригоди
Тривалість: 1:44:22
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер: Алістер Грірсон / Alister Grierson
У ролях: Річард Роксбург (Frank), Різ Уейкфілд (Josh), Йоан Грифіт (Carl), Еліс Паркінсон (Victoria), Деніел Уіллі (Crazy George), Крістофер Бейкер (JD), Елісон Кретчлі (Judes), Крамер Кейн (Luko ), Ендрю Хансен (Dex), Джон Гарвін (Jim Sergeant), Шон Деннехі (Chopper Pilot), Nea Diap (Kastom Shaman)

Опис: Група дайверів робить дуже ризиковану експедицію у найбільшу систему печер на Землі - неймовірно красиву і майже недоступну.
Несподіваний тропічний шторм змушує їх спуститися глибоко в печери. Єдиний порятунок для дослідників - знайти невідомий другий вихід до моря, долаючи шалену стихію бурхливих вод, підступні пастки підземель і смертельний жах...

Якість: DVDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: XviD; 720x384 (1.875); 1481 Kbps, 25 fps; 0,214 bpp
Аудіо: AC3; 384 Kbps; CBR, 6 ch

[spoiler="Скріншоти:"]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Санктум / Sanctum (2011) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Санктум / Sanctum (2011) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS