RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Пригодницькі / Adventure

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2654) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм:
Темрява наближається. Вона ховається в лісах, спускається з гір, застеляє небо. Ніхто не вкриється від магічного дзеркала Королеви, що живе в неприступному замку, що охороняється незліченної армією. Але над Білосніжкою злі чари не діють. І тоді Королева відправляє Мисливця, щоб він приніс їй серце суперниці. Але зачарований Білосніжкою, він встає на її бік. Наближається велика битва. Лише одна буде правити.

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (3020) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Через десятиліття після героїчної перемоги над величезним Кракеном Персей намагається жити спокійним життям сільського рибака і батька-одинаки. В той же час між титанами і богами починається боротьба за владу. Олімпійці, що втратили колишню відданість людей, втрачають контроль над в'язницею, в якій укладені титани і їх глава Кронос. Сила титанів росте, у той час як могутність Зевса слабшає. Сили Аїда шукають шлях, щоб прорватися на землю. Персей хоробро відправляється в ризиковану подорож по підземного царства, щоб врятувати Зевса, повалити титанів і врятувати людство.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1658) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews




ПРО фільм:

Історія стрільця армії Річарда Левине Серце, який бореться проти нормандських загарбників і стає легендарним героєм, відомим під ім'ям Робін Гуд.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (3193) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Нові пригоди Джека Горобця і його друзів Вілла Тернера і Елізабет Суонн. На цей раз Віллу та Елізабет доведеться об'єднатися з самим Капітаном Барбоссою для того, щоб відправитися на край світла і врятувати свого друга - Джека. Ситуація ускладнюється тим, що Елізабет потрапляє до сінгапурським піратам...

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1530) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews

<div align="center"></div>
<br>
<b>ПРО фільм: </b> Блискавка Маккуїн і його друг Метр відправляються в міжнародне подорож - коли Маккуїн отримує шанс брати участь у змаганнях для самих швидких машин у світі, Світовому Гран-Прі. Етапи цих престижних перегонів заведуть друзів в Токіо, на набережні Парижа, на узбережжі Італії, і на вулиці туманного Лондона.<br>

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (2360) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм:
«Все закінчиться»
У грандіозній останньому розділі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були такі високі, а пошук притулку - настільки складний. І можливо саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бої з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.

Ср
19
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1074) | Коментарі: (0) | 11.10.19
Автор: allgamenews



Про фільм:
Дія стрічки поміщена в епоху сегунов, а розповість картина про таємну місію деяких 13 вбивць знищити злого правителя, виконати яку виявляється не так-то просто, оскільки чисельність охоронців цього лиходія вдесятеро перевершує кількість людей, що роблять замах на його життя.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (2802) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Стів Роджерс добровільно погоджується взяти участь в експерименті, який перетворить його в супер солдата, відомого як Перший месник. Роджерс вступає до збройних сил США разом з Баки Барнсом і Пеггі Картер, щоб боротися з ворожою організацією ГІДРА, якою управляє безжалісний Червоний Череп.

Сб
15
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1735) | Коментарі: (0) | 11.10.15
Автор: allgamenews



Про фільм: Стів Роджерс добровільно погоджується взяти участь в експерименті, який перетворить його в супер солдата, відомого як Перший месник. Роджерс вступає до збройних сил США разом з Баки Барнсом і Пеггі Картер, щоб боротися з ворожою організацією ГІДРА, якою управляє безжалісний Червоний Череп

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1300) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Кат було всього десять, коли на її очах невідомі жорстоко вбили її батьків. Дівчинка зуміла втекти від бандитів і знайти притулок в Чикаго у свого дядька. Тепер Кат професійний убивця. Будь-що-будь вона повинна розплутати клубок давнього злочину і помститися за смерть батьків. Всі сліди ведуть до колумбійському наркобарону Дону Лусіа.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com