RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Sherlock Holmes & Jack The Ripper [2009/EN...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Sherlock Holmes & Jack The Ripper [2009/ENG] [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Платформа: РС
Розробник: Frogwares Game Development Studio
Видавець: Focus Home Interactive
Видавець в Росії: CP Digital Games
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Англійський


Опис гри:
Нова частина пригод Шерлока Холмса перенесе нас до Англії зразка 1888-го року. Сюжет цілком присвячений пошукам лондонського маніяка, що вбиває повій в темних і страшних підворіттях. Поліція безсила, кількість смертей збільшується, а добра друкарня преса нарекла душогуба Джеком Потрошителем.

Але Холмс не дрімає - узявши з собою скрипку і курильну трубку, він відправляється шукати зачіпки, докази і інші корисні в розслідуванні речі, щоб дізнатися мотиви вбивці і вивести його на чисту воду. Звичайна справа для Холмса.

Мінімальні системні вимоги:
- Операційна система: Microsoft® Windows® XP або VISTA
- Процесор: з тактовою частотою 2,6 Ггц
- Оперативна пам'ять: 1 ГБ
- Відеокарта: класу Geforce 6800, ATI X1300 або вище
- Вільне місце на диску: 2 Гб
- Звук: DIRECTX 9.0c-совместимая звукова карта

[spoiler="Скріншоти"]
Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper (Eng/2009)Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper (Eng/2009)Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper (Eng/2009)Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper (Eng/2009)
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Sherlock Holmes & Jack The Ripper [2009/ENG] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Sherlock Holmes & Jack The Ripper [2009/ENG] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS