RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Шлях воїна / The Warrior's Way (2010/S...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Шлях воїна / The Warrior's Way (2010/Scr)

 


Назва: Шлях воїна
Оригінальна назва: The Warrior's Way
Рік виходу: 2010
Жанр: фентезі, бойовик, вестерн
Режисер: Снгму Лі
У ролях: Чан Дон Ган, Кейт Босворт, Джеффрі Раш, Денні Хьюстон, Метт Джілландерс, тоні Кокс, Ланг Ті, Еналін Радд, Маркус Хемілтон, Род Люїсих

Про фільм: Великий воїн Янг - жива легенда, народжена на полі бою. Він був такий сильний, що жодна армія не могла його перемогти.
Одного разу, знищуючи ворогів свого клану, самурай відмовився убити маленьку дівчинку, за що його чекає смертний вирок. З немовлям на руках він біжить в Нове Світло, до Америки і знаходить притулок в глухому містечку, жителі якого живуть в постійному страху перед бандою безжального Полковника. Але і тут минуле переслідує Янга. Він знову повинен оголити свій меч.

Випущено: США / Корея Південна / Нова Зеландія, Culture Unplugged Studios / Fuse Media / Sad Flutes
Тривалість: 01:38:51
Озвучування: Дубльоване [звук з CAMRip]
Формат: AVI (XVID)
Якість: Scr
Відео: 1708 kb/s, 704x400
Аудіо: Russian / English: Mp3, 128 kb/s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Шлях воїна / The Warrior's Way (2010/Scr) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Шлях воїна / The Warrior's Way (2010/Scr), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS