RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Скільки в тебе...? / What's Your Numbe...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Скільки в тебе...? / What's Your Number? (2011) CAMRip

 


Інформація про фільм

Назва: Скільки у тебе ...?
Оригінальна назва: What's Your Number?
Рік виходу: 2011
Жанр: мелодрама, комедія
Режисер: Марк Майлод
У ролях: Анна Феріс, Кріс Еванс, Дейв Еннейбл, Ері Грейнор, Блайт Даннер, Ед Беглі мл., Олівер Джексон-Коен, Хезер Бернс, Еліза Куп, Кейт Сімсес та ін.

Про фільм: Еллі - справжня сучасна героїня. Вона розумна, приваблива, забавна і романтична - дівчина, яка намагається зрозуміти, хто вона насправді і з ким їй слід зв'язати своє життя. Хоча до пошуку колишнього кращого кавалера її підстьобнула стаття в журналі, це означає щось більш важливе: у Еллі настав у житті такий момент, коли вона опинилася без чоловіка, без роботи, і її життя зовсім не така, про яку вона мріяла. Вона опинилася на роздоріжжі, і це змушує її замислитися про те, що за останнє десятиліття вона могла пропустити щось, або когось, дуже значимого у своєму житті.

Країна: США, Contrafilm, Modern VideoFilm
Тривалість: 1:41:50
Переклад: Дубльований

Файл
Кодек: XviD
Якість: CAMRip
Відео: 720х304, 1781 kb / s
Звук: MP3, 128 kb / s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Скільки в тебе...? / What's Your Number? (2011) CAMRip
Скільки в тебе...? / What's Your Number? (2011) CAMRip

Скільки в тебе...? / What's Your Number? (2011) CAMRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Скільки в тебе...? / What's Your Number? (2011) CAMRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Скільки в тебе...? / What's Your Number? (2011) CAMRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS