RSS
 

FreeRelease » Файли » MMORPG» Star Trek Online (2010) [ОБТ]| ENG...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Star Trek Online (2010) [ОБТ]| ENG

 
http://2.bp.blogspot.com/_LQtZsmCAqAs/SxD-0ofpcTI/AAAAAAAACjY/h43xXNMkI1w/s1600/Star+Trek+Online+cover.jpg

Оригінальна назва: Star Trek Online
Жанр: MMORPG, Online-games
Рік випуску: 2010
Розробник: Cryptic Studios
Видавець: Atari
Мова (локалізатор):
Кряк:відсутній

Мінімальні системні вимоги
Процесор: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz або AMD Athlon X2 3800+
Оперативна пам'ять: 1GB
Відеокарта: NVIDIA GeForce 7950 / ATI Radeon X1800 / Intel
HD Graphics
Вінчестер: 8GB

Рекомендовані системні вимоги
Процесор: Intel E8400 Core 2 Duo або AMD Athlon X2 5600+
Оперативна пам'ять: 2GB+
Видеокарта:NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850+
Вінчестер: 8GB



Початок історії STO почнеться в Зоряну дату 77021.1 або 2409 року, через приблизно тридцять років після подій Зоряний шлях: Відплата (фільм), коли Альфа квадрант відновлюється після війни з Домініоном. Ромуланськая зоряна імперія після підписання декількох пактів більше не представляє загрози, а Клінгонськая Імперія на межі становлення близьким союзником (або можливо членом) Об'єднаної Федерації Планет. Все більше рас вступають до Академії Зоряного флоту. Навіть Борги вважаються маловірогідною загрозою з технологіями принесені в квадрант капітаном Кетрін Джейнвей.
  Такі мирні умови переконали президента Федерації перевести ресурси Зоряного флоту до будівництва мережі величезних трансварпових вузлів, складні і дорогі пристрої, але з великим дослідницьким потенціалом.


«Star Trek Online» буде доступний у всьому світі і локалізований на декілька різних мов, мати щомісячну абонентську плату, зіставну поточним цінам на підписці інших MMORPG.
*Гра покаже безліч планет і кораблів, оскільки гравець досліджує всесвіт «Зоряного шляху» від третьої особи. Персонажі і кораблі з кожним рівнем розвивають свої навики і системи відповідно, і можуть бути настроєні з устаткуванням і іншими елементами як побажаєте. У кораблів можуть бути команди, що складаються з декількох персонажів гравців, співробітничають між собою. По ходу гри можна буде отримати нові могутніші кораблі, які зажадають ще більшої команди для обслуговування.
*Гра включатиме велику частину змісту зі всіх телесеріалів і фільмів, які складають канон «Зоряного шляху». Проте, розробники гри заявили, що небагато зміни будуть зроблені в якісних ігрових особливостей.

[spoiler="Важлива інформація"]
Реєструватися можна на сайтіwww.startrekonline.com Гра знаходиться на стадії ОБТ, продовжиться до 26 січня (приблизно). Отримати ключ для участі можна реєструється на сайті (ключі дають не всім), на одному з сайтів, які розігрують ключі або оформивши передзамовлення гри. Ціна звичайної версії складає 50$, делюкс - 60$, колекційного видання - 80$. ГРА З АБОНЕНТСЬКОЮ ПЛАТОЮ! Орієнтовна вартість - 15$/місяць
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Star Trek Online (2010) [ОБТ]| ENG або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Star Trek Online (2010) [ОБТ]| ENG, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS