RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Si...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (2009/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Lucasarts Entertainment Company
Видавництво: Lucasarts Entertainment Company
Платформа: Рстіп видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Французкий, Італійський, Іспанський, Німецький
Таблетка: присутня

Системні вимоги:

Мінімальні:
-OS: Windows XP Sp3, Windows Vista Sp2. Windows 7
-CPU: 2.4 Ghz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
-VIDEO: 3d Hardware Accelerator Card Required - 100% DIRECTX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support, Radeon HD 2900, Geforce 8800
-RAM: 2 GB
-SOUND: DIRECTX 9.0c compatible sound card
-HDD: 23.8 GB + 1 GB Swap File

Що рекомендуються:
-OS: Windows XP Sp3, Windows Vista Sp2. Windows 7
-CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 Ghz or AMD Athlon X2 Dual-core 5200+
-VIDEO: 512 MB 3d Hardware Accelerator Card, Radeon HD 4870, Geforce 9800 GT
-RAM: 2 GB
-SOUND: DIRECTX 9.0c compatible sound card
-HDD: 23.8 GB + 1 GB Swap File

Опис: За десятиліття «Зоряні війни» з простого фільму перетворилися на культову космічну сагу з легендарними героями. «Зоряні війни» - це цілий світ, повний дивовижних загадок і таємниць. Star Wars: The Force Unleashed прочиняє завісу секретності і дає відповіді на безліч питань, що хвилюють. Революційна для серії гра служить сполучною ланкою між двома трилогіями Джорджа Лукаса, сполучаючи третій і четвертий епізоди. Метр особисто трудився над сюжетом, тому будьте готові до інтриг, дивовижних відкриттів і шокуючих розв'язок. Абсолютним втіленням зла у всесвіті «Зоряних воєн» завжди був Дарт Вейдер, але тепер на сцену виходить нова персона. Таємний учень темного лорда ще молодий, але по силі навряд чи поступається найдосвідченішим воїнам. Імперія доручає своєму нащадкові відповідальне завдання - знищити всіх джедаєв в галактиці і зруйнувати їх знамениту Академію. Перетвориться юний послідовник Дарта в таке ж чудовисько, як його наставник, або змінить свій шлях? Завдяки новітнім технологіям, унікальним рішенням і захоплюючому сюжету від Джорджа Лукаса, ви не раз відчуєте себе учасником видовищного фільму!

[spoiler="Дод. інформація"]
• Бракуюча ланка. Star Wars: The Force Unleashed виконує роль сполучної ланки між двома трилогіями знаменитої космічної саги і проливає світло на події, що мали місце між третім і четвертим епізодами.
• Імперські інтриги. Таємний учень Дарта Вейдера відправляється на фатальне завдання, здатне змінити хід історії. Йому наказано спалити дотла легендарну Академію джедаєв і знищити благородних лицарів. Проте ніхто не знає, чим обернеться його місія у результаті.
• Сила джедаєв! Переміщайте предмети по повітрю, бийте супротивників блискавкою, хапайте і кидайте їх в стіни, відображайте лазерні імпульси світловим мечем і освоюйте інші неймовірні прийоми! Такого ви не бачили навіть у фільмах!
• Нові особи. Вперше в історії «Зоряних воєн» на сцену виходять нові герої. Незнайомі джедаї і лиходії, що не з'являлися раніше, гармонійно доповнюють фантастичну картину.
• Знайомі герої. Вас чекає зустріч з улюбленими персонажами, почесне місце серед яких займає сам Лорд Вейдер.
• На рівні кінематографа. Star Wars: The Force Unleashed використовує новітні технології, завдяки чому навколишній світ виглядає лякає правдоподібно. Будь-який предмет підкоряється всім законам фізики: дерево горить, вода заливає доступний простір, рослини ламаються від ударів. Особливості навколишнього середовища можна вигідно використовувати у видовищних битвах.[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic

pic

pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS