RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Strength & Honour 2 (2009/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Strength & Honour 2 (2009/ENG) [L]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time / Turn-based) / 3d
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Англійська

Опис:
Великі стародавні імперії - Рим і Карфаген, Китай часів династії Цинь, Еллада періоду активної колонізаторської експансії... Управляти такими колосами було під силу лише вельми неабияким особам. «Честь і доблесть 2» - відмінна можливість спробувати себе в ролі будівельника могутньої держави. Використовуйте будь-які способи для досягнення абсолютної влади: не завжди благоденствування для своєї країни можна добитися лише силою зброї. Не забуваючи, звичайно, при цьому тримати десяток-другой легіонів «на запасному шляху».

Мінімальні системні вимоги:

Windows XP SP2 or above
2.0 GHz processor or higher
1 GB or more of RAM
Minimum 64 MB, 100% OpenGL 1.3 compatible video card
Some ATI Radeon cards may not work with the game. Please download and try the video card compatibility test program to test your video card's compatibility before you purchase the game.
6.0 Gigabyte of uncompressed hard disk space
Mouse, keyboard

[spoiler="Особливості гри"]
Сотні героїв - полководці, купці, ассасини, правителі, філософи
Епічні битви за участю сотень воїнів
Безліч функціональних споруд, необхідних для війни, дипломатії і торгівлі
Безмежна кількість можливих стратегічних і тактичних рішень
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Strength & Honour 2 (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Strength & Honour 2 (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS