RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Стрілець / Shooter (2007) AVC BDRip 1080p ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Стрілець / Shooter (2007) AVC BDRip 1080p [uk]

 


Жанр: бойовик
Країна: США, Канада

Кіностудія / кінокомпанія: Di Bonaventura Pictures, Paramount Pictures
Режисер: Антуан Фукуа / Antoine Fuqua
Актори: Марк Волберґ, Майкл Пенья, Дені Гловер...

Сюжет:
Сюжет кінофільму частково базований на романі американського письменника Стівена Гантера - "Місце удару" (Point of Impact). На відміну від ветерана в?єтнамської війни у романі, головний герой кінофільму сучасний снайпер екстра-класу Боб Лі Свеґґер. В результаті змови Боба підставляють злочинці, які вчинили вбивство африканського архієпископа. Щоб виправдатися, Боб мусить знайти справжніх вбивць і тих, хто стоїть за ними.

Боб Лі Свеґґер - досвідчений снайпер високого класу, ветеран війни у Африці. Під час останньої служби він загубив там свого найкращого друга. Тепер він відійшов від справ і живе затворником в горах штату Арканзас. Несподівано, до нього приїздять працівники ФБР, які пропонують йому спланувати вбивство президента з тим щоби ФБР навчилося, як запобігти справжньому замахові. Після деякого вагання Боб погоджується і приїздить до Філадельфії, де президент разом з ефіопським архієпископом мають виступати. Несподівано, на виду у всіх архієпископа вбиває снайпер і Боба, який спостерігав за цим ранить поліцейський. Боб офіційно звинувачений, як вбивця, розуміє що він був підставлений і мусить втікати від поліції та ФБР.

Поранений Боб знаходить притулок у вдови свого бойового товариша і трохи одужавши починає готувати план, як виправдати своє ім'я і помститися справжнім вбивцям. Він залучає у поміч молодого агента ФБР - Ніка Мемфіса, якого йому вдається переконати у своїй невинності. З його допомогою вони дізнаються про справжні мотиви вбивства і про тих, хто стоїть за цією змовою. Боб і Нік знаходять іншого відомого снайпера, який можливо був справжнім вбивцею, але він кінчає життя самогубством. Перед смертю він повідомив про те, що корені цього злочину йдуть далеко у державні кола Вашингтону і також про те, що вдова його колишнього друга була викрадена змовниками. Раптом вияснилося, що будинок оточений і що злочинці використовували справжнього вбивцю як приманку для Боба і його товариша. їм однак, вдається втекти і вони зустрічаються з корумпованими працівниками ФБР та сенатором США, що стоять за цим злочином. Врятувавши викрадену жінку, Боб Свеґґер сам здається працівникам ФБР розраховуючи на правосуддя. Однак, виясняється що злочинці мають впливових друзів у Конгресі США і притягнути їх до відповідальності не просто. Доказавши свою непричетність до вбивства та вийшовши на свободу, Боб бере закон у власні руки і розправляється зі злочинцями сам.

Тривалість: 02:05:44
Якість: BDRip
Відео:
кодек: MPEG-4 AVC
розмір кадру: 1920 x 800
бітрейт: 10 000 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 640 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Стрілець / Shooter (2007) AVC BDRip 1080p [uk] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Стрілець / Shooter (2007) AVC BDRip 1080p [uk], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS