RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Сумерки. Сага. Затмение / Eclipse (2010)[D...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Сумерки. Сага. Затмение / Eclipse (2010)[DVDScreener]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: жахи, трилер, фентезі, мелодрама
Тривалість: 2:03:55
Озвучування: Любительське двоголосий
Режисер: Девід Слейд / David Slade
Сценарій: Мелісса Розенберг / Melissa Rosenberg, Стефані Мейєр / Stephenie Meyer

Продюсер: Білл Баннерман / Bill Bannerman, Марті Бауен / Marty Bowen, Вік Годфрі / Wyck Godfrey, Грег Мурадіан / Greg Mooradian, Марк Морган / Mark Morgan

Оператор: Хав'єр Агірресаробе / Javier Aguirresarobe

Композитор: Говард Шор / Howard Shore
У ролях: Крістен Стюарт (Bella Swan), Роберт Паттінсон (Edward Cullen), Тейлор Лотнер (Jacob Black,), Ксав'єр Семюел (Riley), Брайс Даллас Ховард (Victoria), Ганна Кендрік (Jessica), Майкл Уелш (Mike), Крістіан Серратос (Angela), Джексон Ретбоун (Jasper Whitlock), Ешлі Грін (Alice Cullen), Пол Джарретт (Mr. Biers), Айріс Куїнн (Mrs. Biers)

Опис: Сіетл охоплений низкою таємничих вбивств, а захоплені жагою помсти вампірша продовжує пошуки Белли, знову опинилася у смертельній небезпеці. Крім того, перебуваючи в епіцентрі всіх подій, Белла вимушена робити вибір між любов'ю до Едварду і дружбою з Джейкобом, знаючи що її рішення може послужити поштовхом до відновлення давнього протистояння між вампірами і перевертнями.
Крім усього іншого, їй належить прийняти ще одне важливе рішення: життя або смерть, адже закінчення середньої школи вже не за горами.

Рейтинг

kinopoisk.ru: 6.489 (23 063)
imdb.com: 4.80 (29 114)
MPAA: PG-13 - Дітям до 13 років перегляд не бажаний


Якість: DVDScreener
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 1980 kb / s, 720x304

Аудіо: Russian / English: AC3, 192 kb / s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpic

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Сумерки. Сага. Затмение / Eclipse (2010)[DVDScreener] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Сумерки. Сага. Затмение / Eclipse (2010)[DVDScreener], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS